Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

6

July 2012

7

COMMENTS

Summer 20% OFF la Universul DallesGO!

Written by , Posted in cursuri after work, opinii cursuri dallesgo, palatul universul bucuresti cursuri dallesgo, pareri cursuri dalles go, universul dallesgo. cursuri dalles go

Vă povesteam într-o postare la începutul lunii Mai (sau sfârşitul lui Aprilie) că sunt extrem de entuziasmat şi fericit pentru că voi începe cursul de „Stlism şi Tendinţe în Modă” la Universul DallesGO, curs al cărui profesor este Ovidiu Buta. Ei bine… Sunt la jumătatea acestui modul şi încă sunt fascinat de ceea ce am învăţat acolo, de Ovidiu Buta şi de modul interactiv în care se desfăşoară cursurile.
Poate pentru mulţi dintre voi Universul DallesGO nu reprezintă nimic. Poate datorită faptului că nu aţi auzit despre, sau poate pentru că nu aveţi suficiente informaţii… Pentru a vă putea povesti despre experienţa mea în calitate de cursant la DallesGO este necesar să precizez următoarele:
Încă de la prima ediție, din anul 2010, cursurile Universul DallesGO au devenit rapid un proiect cultural de referință în București, atrăgând peste 400 de cursanți. Pentru publicul bucureștean, interesat să descopere un mediu creativ și profesori care să-i motiveze profesional, cursurile interactive after work reprezintă o experiență alternativă de învățare care are în centru pasiunea. La doi ani de la lansare, Universul DallesGO înseamnă în primul rând profesori de top cu un background profesional foarte bine conturat, un portofoliu de cursuri after work cu o programă aplicată şi o comunitate formată în jurul proiectului care continuă să se consolideze fiind susţinută de dorinţa de a învăţa şi de a experimenta a cursanţilor. 
Ca să vă faceţi o idee mai precisă: cursurile se desfăşoară săptămânal, după ora 18:30 (într-una din zilele de luni- vineri), durează în medie 2/2 ore jumate (în funcţie de tema cursului), un modul cuprinde 12 cursuri (adică 12 săptămâni) şi sunt extrem de interactive. 
Cum marile reduceri de vară sunt pe val, cei de la Universul DallesGO desfăşoară o campanie de reduceri de 20% la toate cursurile din sezonul de toamnă, dacă te înscrii până pe 1 august. Poţi opta pentru unul din cursurile de: Stilism şi Tendinţe în Modă (cu Ovidiu Buta), Advertising (Sorin Psatta) , Relaţii Publice (Raluca Antonescu), Jurnalism (Cristina Stănciulescu), Design Interior (Arh. Dorin-Ştefan Adam), Make-Up ( Alina Brăilescu),  Hairstyling (Rodica Sandu), Fotografie ( Cornel Lazia) sau Home Improvement şi DIY ( Andreea Mureşan).
Reducerea de 20% se aplică pentru înscrierile făcute până pe data de 1 August, în clădirea Universul din strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etajul 5, de luni până vineri, în intervalul 12:00-19:00 sau pe www.dallesgo.ro .
Tu la ce curs ai vrea să te înscrii?

Va urma…

Comments

comments

7 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous
  3. Anonymous