Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

26

June 2017

0

COMMENTS

Summer blue setup

Written by , Posted in Inspiring setups

Hello dears!

A trecut ceva timp de la ultima postare ceea ce m-a pus pe ganduri. Mereu gasim scuze sa ne abatem de la lucrurile care ne fac cu adevarat placere si ne pierdem in nimicuri cotidiene.
Weekend-ul ce tocmai s-a incheiat a fost unul relaxant dupa multa vreme, astfel incat am zis ca e momentul perfect pentru un rasfat culinar si nou table setup. Sambata a inceput oarecum la pranz pentru noi, fiind putin obositi dupa o saptamana incarcata dar si dupa o petrecere marca The Date.
Asadar, in timp ce #domnulIUHAS a pregatit delicioasele sale clatite americane (reteta cu care m-a cucerit inca de la inceputul relatiei noastre), eu am aranajat masa. Din punct de vedere cromatic, am mizat pe alabstru intens completat de note de turcoaz, idee ce mi-a venit cand am achizitionat servetele de bucatarie dintr-un magazin second-hand. Erau acolo, intr-un colt, parca asteptandu-ma pe mine sa le scot din anonimat. 🙂 Am sarbatorit ziua cu un vin roze Rose Verite, editie limitata, numai bun pentru un dolce far niente de weekend.
Va las mai jos rezultatul final, cu promisiunea ca voi incerca sa imi fac mai mult timp pentru aceasta pasiune si sa postez mai des.

Pe curand!
#doamnaIUHAS

Vintage plate holders & napkins, Arkka napkin rings, ZARA Home plates and glasses, JUMBO candle holder, no name cutlery set and heart cups

Comments

comments