Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

16

July 2021

0

COMMENTS

Summer Experience by OPPO

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Miercuri ne-am început ziua cu evenimentul #SummerExperienceByOPPO pentru a descoperi noutățile brandului, dar și rezultatele unui studiu tare interesant legat de smart device-uri și cum acestea ajută la monitorizarea sănătății.

A fost o atmosferă tare faină și relaxantă, pe terasa-acoperiș de la Stejarii Country Club, ne-am bucurat să ne revedem cu oameni de care ne era dor și cu echipa brandului OPPO care întotdeauna ne-a susținut (vedeți proiectele de pe @inspiring.setups).

Vedetele evenimentului au fost noile gadgeturi OPPO Reno5Lite, OPPO Band și OPPO EncoX, care pe noi ne-au uimit prin funcționalitățile lor. Merită să le luați în vizor, mai ales dacă sunteți în căutare de noi accesorii.

Tot în cadrul evenimentului, OPPO a anunțat rezultatele unui studiu care arată contribuția dispozitivelor smart în reducerea efectului de anxietate cauzat de pandemiei în rândul românilor. Potrivit acestui studiu, 56% dintre participanți au admis că monitorizarea stării de sănătate cu ajutorul tehnologiei i-a ajutat să depășească mai ușor anxietatea generată de situația medicală globală, dar și să își îmbunătățească starea psihică și fizică.

Studiul arată că 52% dintre intervievați au răspuns că apelează la smartphone pentru a-și monitoriza starea de sănătatea urmărind numărul de pași efectuat într-o zi, pulsul și/sau saturația de oxigen.

Celelalte dispozitive menționate de respondenții studiului pentru monitorizarea funcțiilor vitale ale organismului sunt smartwatch-ul în proporție de 17% și fitness band-ul în proporție de 9%.

Utilizatorii pot alege produsele OPPO – smartphone-ul OPPO Reno5 Lite, fitness band-ul OPPO Band și căștile OPPO Enco X, pentru a-și monitoriza starea de sănătate, dar și pentru sesiuni de relaxare, activități sportive, deconectare.

OPPO Reno5 Lite poate deveni partenerul ideal de relaxare pentru cei pasionați de fotografie, datorită capabilităților sale foto și videoavansate. Cu un sistem de camere principale de 48MP și cameră frontală de 32MP, Reno5 Lite moștenește de la predecesorul său funcțiile video portrait, precum AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI NightFlarePortrait Video etc, utilizatorii bucurându-se în același timp de noile funcții ale seriei Reno5 precum Dual-View Video. Reno5 Lite este echipat cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC 4.0 de 30W și o baterie de 4310mAh. Astfel, cu o încărcare de doar 5 minute, utilizatorii se pot relaxa urmărind aproape 3 ore de conținut pe YouTube.

OPPO Reno5 Lite impresionează și din punct de vedere design și este disponibil în două variante de culoare: Fluid Black și Fantastic Purple.

De asemenea, utilizatorii OPPO se pot deconecta și își pot crește tonusul fizic și psihic practicând activități sportive, iar OPPO Band le vine în ajutor oferind fie sesiuni scurte, de 5 minute, de exerciții fizice, fie 12 moduri de antrenament fizic.

OPPO Band este un accesoriu versatil care dispune de funcția de monitorizare continuă a saturației de oxigen (SpO2) chiar și în timpul somnului. În același timp, OPPO Band respectă standardul ridicat al design-ului produselor OPPO, devenind un accesoriu ideal cu un ecran AMOLED de 1,1 inci.

Mai mult, utilizatorii OPPO se pot destinde ascultând muzică cu ajutorul căștilor Enco X. OPPO Enco X au un design inovator ergonomic, o greutate de doar 4,8 g pentru fiecare cască și vârfuri din silicon în două niveluri de duritate. Căștile Enco X, dezvoltate împreună cu producătorul danez de sisteme audio Dynaudio, vin cu tehnologie de anulare a zgomotului pentru audiții perfecte. În plus, acestea sunt echipate cu 3 microfoane și dispun de un algoritm de anulare a zgomotului și tehnologii adaptive, inclusive detectare a vântului, pentru un sunet clar în timpul apelurilor.

Cei mai mulți dintre participanții la studiu au fost atenți la mișcare, în contextul limitărilor pandemiei, astfel că 61% și-au contorizat numărul de pași, în timp ce 39% și-au monitorizat și saturația de oxigen, iar 37% au inclus și pulsul printre funcțiile vitale cărora le-au data atenție sporită în acest context.

55% dintre respondenții studiului OPPO au admis că pe perioada pandemiei au resimțit un nivel mai crescut de anxietatecomparat cu perioada anterioară. Astfel, coroborat cu procentul de 56% al celor care consideră că dispozitivele tehnologice i-au ajutat la reducerea acesteia, cei afectați de pandemie din punct de vedere al stresului au găsit aproape în totalitatea sprijin în tehnologie.

Mai mult, după cum evidențiază același studiu realizat de OPPO, 68% dintre respondenți au păstrat obiceiul de a fi atenți la stare lor de sănătate, monitorizând-o atent cu ajutorul dispozitivelor smart.

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 5 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piata din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobila din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Descoperă mai multe despre realizările OPPO și viziunea 5G:
https://www.oppo.com/en/discover/technology/ .

Comments

comments