Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

15

May 2015

0

COMMENTS

Summer is here

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

DSC_3495 copy

Am senzatia din ce in ce mai tare ca nici anotimpurile nu mai sunt ce au fost. Parca am trecut de la o clima cu 4 anotimpuri la una cu 2.

Nu stiu voi, dar eu am trecut direct de la jachetele de iarna la sacourile de vara. De la suprapuneri consistente la camasi + sacou.

In acest weekend spre exemplu, pentru deschiderea oficiala a FUNKY Lounge Herastrau, am ales sa port o tinuta vesela, super varatica, intr-o cromatica vie.  Mi s-a parut suficient de “funky” pentru dresscode-ul mentionat pe invitatie. Astfel ca, am asortat culoarea verde a pantalonilor chino cu nuanta pala a sacoului si camasa bleu. La ele am adaugat pantofi si curea maro si o super batista de la Madalina Spirleanu.

Tinuta este full C&A si o puteti gasi in magazine. Apropo de C&A, maine 16 Mai, se sarbatoreste din nou “Ziua Modei la C&A” si au un discount de 25% din pretul afisat, la toate articolele. Oferta e valabila in toate magazinele din Romania. Super deal, nu?

S-aveti un weekend frumos, sa faceti shopping inteligent si nu uitati sa fiti stylish! 😉

DSC_3503 copy DSC_3505 copy DSC_3511 copy DSC_3517 copy DSC_3534 copy DSC_3538 copy DSC_3545 copy DSC_3558 copyC&A shirt, chinos, blazer & belt, SIX (C&A) sunglasses, ZARA shoes, Madalina Spirleanu pocketsquare,

Souvenir lapel pin from Paris

© Dacian S. Foldi

Comments

comments