Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

18

January 2016

0

COMMENTS

Sunday brunch. In two.

Written by , Posted in Inspiring setups

DSCN9626

Hello dears! Weekendul ce tocmai a trecut a fost despre zapada si cum am ramas blocati in casa. In loc sa ne panicam si sa ne enervam ca nu am reusit sa iesim la un brunch in oras, asa cum ne facusem planuri, am zis sa aducem brunchul la noi acasa.

Astfel ca in timp ce domnul Iuhas dadea la lopata in curte (la propriu!) am decis ca e momentul perfect pentru un nou setup si un brunch prin care sa-l rasplatesc pentru efortul depus.

Am preparat rapid cateva piadine cu prosciutto crudo, branza si legume, mini clatite cu ciocolata, dar si waffles cu trei tipuri de dulceata: afine, piersici si capsuni.

Despre setup pot sa va spun ca abia am asteptat sa folosesc noile farfurii achizitioante zilele trecute. Mi-au placut ca sunt in doua culori (alb si negru), asa incat pot sa fac nenumarate combinatii. Pentru a iesi din clasica combinatie alb-negru, dar si pentru a inveseli putin atmosfera geroasa, am ales sa asortez totul cu accente de fucsia. Pe post de inele de servet, am folosit o pamblica neagra pe care am taiat-o in doua bucati egale.

Ce a iesit? Va las a vedeti in imaginile de mai jos. A…era sa uit, aveti si dovada ca domnul Iuhas e un adevarat gentleman urban. 🙂

Acestea fiind spuse, asa am transformat noi codul portocaliu intr-unul… fucsia.

In orice lucru/situatie exista si o parte buna, (intotdeauna!) trebuie doar sa vrei sa o vezi.

O saptamana minunata va doresc.

Pe curand!

 

Semnatura AI

DSCN9633 DSCN9634 DSCN9635 DSCN9636 DSCN9640 DSCN9642Servete ZARA Home, farfurii LUMINARC, vaza PRIMARK home, pahare si tacamuri IKEA

 

DSCN9637

 

Comments

comments