Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

22

October 2012

4

COMMENTS

Sweet Paprika by Gabriela Atanasov lauch party.

Written by , Posted in gabriela atanasov designer, romanian fashion bloggers clothes, sweet paprika, tendinte primavara vara 2013 femei

Vineri, 12 octombrie  a avut loc lansarea primei colecţii semnată Gabriela Atanasov  “ Sweet Paprika”.
Deşi nu am avut norocul să-i fiu alături Gabrielei de la Sweet Paprika, am ţinut morţiş să scriu despre eveiment şi mai ales despre colecţie.

Pentru aceia dintre voi care nu o ştiau încă pe Gabriela, am să vă dau câteva date biografice: este blogger de modă de mai bine de 2 ani, iubeşte vintage-ul mai mult ca orice şi are un stil foarte bine conturat şi influenţat de moda anilor 50 – 60. 
Prezentă la ultima ediţie a Paris Fashion Week, fashionista de origine basarabeană nu a trecut neobservată: a fost vânată de fotografii de street-style din întreaga lume tocmai pentru stilul ei unic. Am vrut să menţionez asta deoarece colecţia ei cuprinde 25 de piese  prêt-a porter , care îşi propun să aducă înapoi  în lumea modei şi pe stradă feminitatea anilor 50.  Pentru realizarea colectiei au fost folosite atât reflexii, transparenţe, luciuri cât şi culori mate, imprimeuri florale, bumbac, piele , mătase. 

Gabriela Atanasov  îşi vede creaţiile ca pe un tribut adus fashion icon-ului său Audrey Hepburn. Şi-a dorit să o reinveteze şi să arate că dincolo de imprimeurile jucăuşe, de rochiile atât de feminine ale anilor ’50 se ascunde şi o femeie fatală în fiecare din noi , căreia îi place să poarte culori puternice şi fuste conice din piele.
Mi-a plăcut foarte mult la prezentarea colecţiei “Sweet Paprika” şi faptul că Gabriela a ales ca modele şi fete/femei care simt moda mai înainte de a o purta: blogger-iţele Manuela Lupaşcu şi Raluca Barbu.
Mai e de menţionat că în deschiderea prezentării Gabriela a interpretat melodia “Moonriver” – soundtrack-ul celebrei pelicule “Breakfeast at Tiffany’s” – muzica fiind o altă pasiune a designer-ului.

Photo credit : Ovidiu Cristian. 
Pantofi : Passepartous
Accesorii : Diana Scurtu
Make-Up : Ioana Cristea
Hairstyling : Iulian Urlan

Cum vi se pare colectia Gabrielei Atanasov? Aţi purta asa ceva?

Comments

comments

4 Comments