Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

11

July 2017

0

COMMENTS

Tattoo gentleman

Written by , Posted in Looks

Am cugetat mult la tema pe care acest articol ar trebui sa o aiba. Si nu din alta pricina inafara de cea evidenta a manecilor care imita niste brate tatuate.

Trebuie sa va recunosc ca din totdeauna mi-am dorit un tatuaj. Am ajuns la 28 de ani si inca tanjesc la el. Nu am fost niciodata genul “antiexemplu” ci mai degraba opusul, insa partea asta a artei m-a fascinat dintotdeauna. Spun “antiexemplu” cu ghilimele de rigoare, deoarece nu vad nimic rau in arta Tattoo si nici in cei care o practica si aleg sa o poarte. Am mai pus ghilimele si datorita faptului ca inca lumea are prejudecati in ceea ce-i priveste pe cei mentionati mai sus fara ca macar sa aiba vreun minim de habar despre. Si nu e singurul subiect la care prejudecatile primeaza, dar in fine. Revin la tinuta:

Am ales sa achizitionez aceste fake tattoo sleeves pentru ca mi se par un accesoriu extrem de ingenios mai ales pentru perioada asta a verii. Au inceput deja festivalurile de muzica, iar tatuajele merg mana in mana cu muzica, nu? Le-am purtat intr-o combinatie (usor imprevizibila cei drept) alaturi de o camasa alba, o pereche de pantaloni negri texturati si sandalele-fantezie pentru care am facut o obsesie. Tot cu gandul la UNTOLD am optat si pentru borseta care mi-a fost extrem de utila la editia precedenta si in care incap perfect: portofelul, cheile, telefonul si o baterie externa. 😛

Va las cu minunatele cadre surprinse de catre prietenul Mariut si sper sa revin curand cu o noua tinuta!

S-aveti un sezon de festival cat se poate de memorabil!

C&A shirt, KOTON trousers, Sinsay beltpack, SALAMANDER sandals, Amazon.com tattoo sleeves

 © Eduard Mariut

Comments

comments