Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

17

March 2011

5

COMMENTS

Tendinte Primavara/Vara 2011 : 5 piese must-have pentru barbati .

Written by , Posted in Uncategorized

Deşi mi-a fost cam greu să fac o selecţie de doar 5 piese must-have ale sezonului , decizia a fost luată sub influenţa utilitaţii acestor produse , a preţului şi nu în ultimul rând al gradului de fashion pe care îl implică . Aşadar , cele 5 piese care nu trebuie să-i lispească niciunui bărbat în vara lui 2011 sunt :

mocasinii sau pantofii de yachting în două sau trei culori ( alb-bleumarin , alb-maro , bleumarin-maro , alb-bleumarin-portocaliu , alb-maro-verde etc ) . Se găsesc pretutindeni , îi puteţi purta la jeans , la pantaloni Chinos , la un costum de in şi chiar la pantaloni scurţi ( nu şorturi sau bermude de baie! ) . Sunt disponibili la preţuri începand de la 89,90 Lei la H&M (din pânza ) , de la 169 RON la Deichmann ( piele ) şi tot de la 169 Lei la Clujana ( piele ) .

( Foto : http://www.heelornoheel.com/ )

cămaşa cu flori : fie că optaţi pentru una full-print , fie doar pentru una cu detalii florale , clasică (de costum) sau una casual (pentru jeans) acest sezon este permis orice tip de imprimeu floral la bărbaţi; aduce un plus de imagine garatat ! Cămăşi înflorate se găsesc la C&A (de la 49,90 Lei ) , C.A.T.O. ( de la 89.,90 ) , la Zara (de la 159 Lei) sau la Desigual .

( Cămaşă Zara http://www.zara.com/ )

geanta de mână : încăpătoare , cu torţi mici (gen servietă dar mult mai sport ; care poate fi purtată şi pe umăr) şi mai ales utilă: pentru sală , pentru plajă , pentru scoală , pentru muncă etc. Şi dacă tot ai nevoie de una , măcar să arate intr-un anumit fel,nu? Găsiţi astfel de genţi la Zara (de la 189 Ron) , la H&M (de la 129 Lei ) sau la C.A.T.O. de la 119,90 Ron.

( Geantă H&M http://www.hm.com/ )

– ochelarii de soare retro : in stil aviator , cu rama de plastic sau metal , cu lentile fumurii total sau parţial ; sunt ochelarii pe care majoritatea designerilor i-au propus pentru acest ssezon . Aşadar , dacă nu optaţi pentru clasicii Ray Ban , alternative foarte accesibile sunt : C&A ( de la 19,90 ) , H&M ( de la 29,90 lei) sau Zara ( 99 Ron ) .

( Ochelari C&A http://www.c-and-a.com/ )

eşarfa-batic : purtată cu nod la gât , este un accesoriu indispensabil pentru vara lui 2011 . Nodul poate fi lăsat la spate sau în fata (vezi Gucci) , purtată atât la jeans şi T-Shirt (cea din bumbac ) cât şi la costum şi caămaşă (cea din mătase sau satin ) . Eşarfele-batic se află în vânzare la New Yorker (de la 29,90 lei ) , C.A.T.O (de la 29,90 lei) , Zara (de la 59,90 RON) etc.

( Eşarfă Zara http://www.zara.com/ )

* Produsele şi preţurile exemplificate sunt rezultatul unui “mini-studiu de piaţă” . Puteţi găsi produse asemănătoare la alte branduri şi la alte preţuri .

Comments

comments

5 Comments