Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

10

March 2012

10

COMMENTS

Tendinţe Primăvară/Vară 2012: ECCO ( Bărbaţi) .

Written by , Posted in ecco romania, pantofi ecco barbati, tendinte barbati incaltaminte 2012

ECCO, unul din cei mai mari producători de încălţăminte din lume care combină armonios stilul şi confortul, şi-a construit succesul oferind produse de calitate, utilizând tehnologii inovatoare şi design adaptat filozofiei ”pantoful trebuie să se adapteze piciorului”. ECCO este singurul producător de încălţăminte care gestionează întregul proces de fabricare, iar angajaţii săi sunt forţa creatoare din spatele produselor, al design-ului şi al dezvoltării brandului, asumându-şi responsabilitatea pentru fiecare detaliu. Produsele ECCO se găsesc în 4,000 de locaţii, în peste 90 de ţări din întreaga lume.

Pentru Primăvară/Vară 2012 brandul danez a optat să se inspire din valorile care stau la baza acestuia (comfortul şi inovarea) şi a creat încălţăminte extrem de versatilă, purtabilă atât la costum cât şi la jeans. Un mix de formal-casual care, pentru bărbatul modern, este foarte important.

De asemenea întoarcerea în trecut a făcut ca modelul iconic al ECCO, pantoful Biarritz (Foto 9, modele 5 şi 6 ), să fie reinterpretat în două forme: pantof şi gheată pe diferite nuanţe (gri deschis, maro, gri închis).

( Fotografii din curtoazia Ecco Romania)
 Pentru mai multe modele vizitaţi www.ecco.com.

Comments

comments

10 Comments