Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

3

March 2012

6

COMMENTS

Tendinţe Primăvară/Vară 2012: Peter Murray.

Written by , Posted in peter murray, tendinte barbati 2012, tendinte femei 2012, tendinte primavara vara 2012

Recunosc ca am ales sa scriu despre Peter Murray pentru ca este un brand care are un loc aparte in sufletul meu: e prima mea iubire, e compania in care am inceput frumosul drum prin lumea retail-ului, e brand-ul care m-a invatat notiuni precum stil, moda si ceva mai mult… 
“Peter Murray” s-a nascut in 1986 in Portugalia din dorinta de a produce jachete Parka barbatesti de o calitate net superioara fata de celelalte marci din peninsula. In 1996 Camilo Pinto Ltd. achizitioneaza marca si o include intr-un proiect mai ambitios: acela de a oferi o gama foarte larga de articole pentru barbati (jachete, jeansi, tricouri, camasi, costume etc.) insa mentinand aceleasi standarde .

Succesul brandului i-a facut pe cei din noua conducere sa lanseze si o linie de femei care sa se potriveasca cu “barbatul Peter”. Prima colectie de femei a fost produsa in 1999 si a avut mare priza la publicul feminin ceea ce a dus si la extinderea brand-ului si peste hotare. Spania a fost prima piata pe care Camilo Pinto Ltd. a marcat-o, iar azi Peter Murray este prezent in tari precum: Croatia, Grecia, Rusia, Ucraina, Mozambic, Angola.

Piesele iconice “Peter Murray” sunt jachetele Parka si tricourile Polo, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Colectia Primavara/Vara 2012 emana dinamism si pofta de viata iar principalele teme sunt:

Romantic Safari – cu articole inspirate dintr-o excursie pe continentul African in nuante de nud si bej in contrast cu verde si portocaliu + imprimeurile animaliere (zebra, leopard, reptile).

Minimal Sport- o subcolectie cu piese lejere, realizate din material fine care are la baza piese sport (tricoul polo, bermudele).

Great Escape- inspirata din moda anilor ’50- ’60 contine haine feminine, atent croite si pline de culoare.

Summer Movie- o combinatie de culori (roz, portocaliu, verde, galben) si imprimeuri contrastante.
( Fotografii din curtoazia Peter Murray )
“Enjoy life,be PETER!”

Comments

comments

6 Comments

  1. Cassius