Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

19

March 2013

9

COMMENTS

Tendinţe Primăvară/Vară 2013 pentru bărbaţi: H&M Exclusive Conscious.

Written by , Posted in blog de moda barbati, colectia h and m exclusive conscious pentru barbati, moda barbati primavara 2013, tendinte primavara 2013 barbati, tinute de gala barbati 2013, tinute elegante barbati 2013

În această primăvară, strălucirea ţinutelor de la Hollywood îşi pune amprenta pe colecţia Conscious Exclusive la H&M– o colecţie cu ţinute de seară, realizate din materiale sustenabile. Aceasta prezintă articole vestimentare şi accesorii pentru bărbaţi (şi femei) şi face parte din demersul campaniei H&M Conscious, menit să ofere modă mai sustenabilă. Materialele sustenabile utilizate în colecţie includ bumbacul ecologic, poliesterul reciclat, poliamida reciclată şi Tencel. 
Colecția Conscious Exclusive pentru bărbaţi prezintă o atitudine autentică pentru croielile de primăvară. Un sacou cambrat capătă o notă teatrală şi îndrăzneaţă datorită franjurilor lungi aplicaţi pe spatele mânecilor. O cămaşă fără guler, cu papion detaşabil, este foarte elegantă atunci când este purtată cu el legat, dar poate avea un aer dandy atunci când este desfăcut şi poate fi de asemenea asortată perfect cu un smoching negru în trei piese. 
Esențiale sunt şi detaliile precum imprimeul cu trandafiri de pe căptușeală smochingului, bretelele de modă veche cu nasturi aplicați, purtate peste o pereche de pantaloni albi care constituie una dintre cele trei piese ale costumului. Important de ştiut – fiecare articol e confecţionat din materiale sustenabile – parte din angajamentul companiei H&M pentru o modă mai sustenabilă, atât în prezent cât şi în viitor.
Colecţia Conscious Exclusive are preţurile de pornire de la 129 RON pentru un papion, 159 RON pentru o vestă, 199 RON pentru un pantalon şi 299 pentru un sacou. 
Colecţia  va fi disponibilă din 4 aprilie 2013 în aproximativ 140 de magazine H&M din întreaga lume, precum şi online.

Nu ştiu voi, dar eu, când am văzut lookbook-ul şi întreaga colecţie Exclusive Conscious pentru bărbaţi mi-am spus DA, o vreau pe toată. Desigur, mă cam limitează bugetul, însă sper să-mi achiziţionez măcar 4-5 piese. Pe care? Hmm… secret.
Tu? Pe ce ai pus ochii?

Comments

comments

9 Comments