Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

11

October 2013

2

COMMENTS

Tendinte Toamna/Iarna 2013-2014: EGO Men’s Fashion Concept.

Written by , Posted in Trends

Colecţia Toamnă/Iarnă 2013-2014 a magazinelor multibrand EGO Men`s Fashion Concept aduce un aer proaspăt în garderoba gentlemanului contemporan, permiţându-i să experimenteze noi asocieri de culori sau texturi, să îşi provoace imaginaţia în crearea unei vestimentaţii complexe, să se facă remarcat prin detalii captivante.

Cea mai elegantă piesă din arsenalul de toamnă a unui bărbat, sacoul, se regăseşte în centrul colecţiei. Multitudinea de imprimeuri, texturi și nuanțe regăsite pe sacourile din colecţia EGO, oferă fiecărui bărbat o infinitate de posibilităţi de a combina piesele vestimentare în drumul sau către un outfit elaborat.

 

 

 

Pantalonii statement, in culori şi imprimeuri surprinzatoare, din lană, bumbac, chiar şi catifea, devin una din piesele de rezistenţă ale garderobei masculine, pe când vestele, purtate la costum sau într-o ţinută smart-casual, sunt chiar mai populare sezonul acesta.

 

 

În ceea ce priveşte tendinţele cromatice, în sezonul Toamnă-Iarnă sunt recomandate culorile pământului, ale naturii în schimbare: de la nuanţe bogate de verde (v-am zis eu – kaki-ul e în trend) , la tonuri de oranj, bej sau burgund şi până la maro profund sau gri.

Cât despre imprimeuri, eternele carouri Prince of Wales se dovedesc nesperat de longevive, găsindu-se şi anul acesta în colecţiile marilor case de modă. Piesele de inspiraţie army revin în trend într-un mod cu totul inedit, regăsindu-se chiar în ţinute elegante. O alternativă a imprimeului camuflaj o constituie purtarea separată a culorilor ce intră în alcătuirea acestuia: verde luminos, olive şi kaki.

Marea noutate a sezonului Toamnă/Iarnă este pătrunderea brandului Brian Dales în portofoliul de mărci al magazinelor EGO. Colecţia Brian Dales  Toamnă/Iarnă 2013-2014 îşi propune să refacă puzzle-ul vestimentar al bărbatului cosmopolit, care poartă sacouri şi veste din catifea sau smoking-uri “italian cut” la seri de gală, ţinute originale smart-casual la cocktail-uri şi petreceri after-work şi se cufundă intr-un pulover confortabil sau o geacă de piele în timpul liber.

 

Colecţia Ego Men`s Fashion Concept  Toamnă/Iarnă 2013-2014 se remarcă prin design-ul original şi preţiozitatea ţesăturilor şi formelor. Fiecare detaliu a fost anume creat pentru a scoate din anonimat orice vestimentaţie şi a conferi distincţie purtătorului. Şi cum altfel, dacă nu printr-o pereche de încălţări Stefano Branchini sau un accesoriu pentru cămaşă de la COR SINE LABE DOLI?

 

 

Acestea fiind spuse, vă prezint lista mea de sezon de la EGO Men’s Fashion Concept:

Comments

comments

2 Comments