Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

27

October 2013

4

COMMENTS

Tendinte Toamna/Iarna 2013-2014: Pas du Tout by Madalina Dorobantu.

Written by , Posted in Trends, Uncategorized

Shabbat este cea de-a patra colecţie a brand-ului Pas du Tout după Urban Warrior, Diner en Noir şi Ange Déchu şi are ca sursă de inspiraţie ziua de Sabat, care semnifică, în religia iudaică, a şaptea zi a săptămânii, ziua în care oamenii se odihnesc.

Hainele care se poartă în ziua de Sabat sunt simple şi, în acelaşi timp, elegante, iar acest concept se regăseşte în tăieturile arhitecturale şi în linia minimalistă a noii colecţii.

„Ideea colecţiei a apărut într-un moment de relaxare atunci când te bucuri de rezultatele muncii tale, dar şi când se nasc proiecte noi. Aceasta este şi semnificaţia zilei de Sabat care a dat titlul colecţiei. Totul porneşte de la faptul că poţi fi sofisticat şi, în acelaşi timp, relaxat, purtând haine care îţi conturează stilul din plin, de aceea Shabbat se adresează celor care nu se tem de nou şi care experimentează cu plăcere”, a mărturisit Mădălina Dorobanţu.

Pas Du Tout este echivalentul englezesc “NotAtAll” pentru “deloc” din română, cuvinte ce reunesc filozofia relaxată, nonșalantă a unuia dintre cele mai noi branduri de pe piața de modă din România.

Gândit ca un mix energic de elemente dark, taieturi aproape matematice, forme versatile si materiale premium, brandul își revendică provenienta din zona esteticului Dark Chic.

Discretele referinţe din zona Goth se impletesc cu jocuri abile ale senzualitatii feminine traduse in texturi diafane, modele second skin, dar si extrem de structurate, ce permit expresia totala a corpului feminin.

Tusa luxurianta provine din utilizarea blanurilor, tweed-ului, pielii, jerseului, tulle-ului, dar si a unor materiale high tech precum neoprenul, trademark absolut al intregului univers conceptual.

Pas Du Tout s-a nascut din si pentru imaginatie, dar si din dorinta de a o face palpabila si, mai ales, purtabila.

Madalina Dorobanțu: “Pas Du Tout este brandul pe care cred ca mi-am dorit sa il port dintotdeauna si pe care am reusit, in cele din urma, sa-l conturez. Am vrut mereu sa pot imbraca ceea ce sunt, ce gandesc, ce vad, ce traiesc, ce imi imaginez. Iar Pas Du Tout este suma tuturor acestora.

Credit foto: Cornel Lazia.
Am purtat bluză Clockhouse, Vestă H&M Paris Collection,
Pantaloni H&M și pantofi no name.

Comments

comments

4 Comments

  1. Anonymous