Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

3

April 2015

0

COMMENTS

Thankful gent

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_DSC_1740 modif modif-21 - CopyAm sa incep articolul de azi prin a face o precizare importanta:

Daca nu stiati, dl. Buta –Ovidiu Buta– si-a relansat platforma online si ne pregateste ceva. 😀

Aceste fiind spuse, sa revin la subiectul articolului de azi.

Sunt genul de om care nu reuseste sa recunoasca si sa multumeasca public atunci cand este ajutat de catre cineva. Si nici cand apreciez o anumita persoana nu imi e usor sa marturisesc. Nu stiu carui fapt sau carei constelatii ii datorez acest “minus”, dar incerc sa il corectez. Si am sa incep azi cu Ovidiu, daca tot v-am anuntat despre noul lui site.

El stie ca ii sunt recunoscator si ca m-am simtit un norocos sa fiu printre primii cursanti ai cursurilor de stilism pe care le preda deja de mai bine de 3 ani. Stie si ca am invatat extrem de multe de la el si ca faptul ca l-am intalnit chiar dupa ce m-am mutat l-a Bucuresti a fost foarte benefic pentru dezvoltarea mea profesionala.

Desi nu am reusit niciodata sa fac un sumar despre experienta de a-l intalni si de a-i fi novice, promit sa revin asupra subiectului de indata ce voi reusi sa il depasesc. 😛 Daca voi reusi vreodata. Caci adevaratul succes al unui novice e acela de a-si depasi mentorul, nu? Asa ca, pastrez pentru acele momente de glorie cuvintele-mi de lauda si gratitudine fata de maestrul Buta. Pana atunci, studiati-i site-ul si pagina de Facebook. O sa va placa.

Cam atat cu sentimentalismul, sa devenim pragmatici acum. Tinuta din poze am purtat in urma cu 2 saptamani, intr-o zi racoroasa dar cu soare, la intalnirea pe care am avut-o cu Magda pentru a realiza pictorialul LEM’S. Desi pare a fi un trend passé si overrated, purtarea pantofilor sport este cat se poate de comfortabila si cool. Chiar si cu o haina din lana. Cam atat. Sau nu. Mai trebuie sa spun ca tot Ovidiu a fost printre primii barbati stylish pe care i-am vazut purtand runnersi pe strazile Bucurestilor, in urma cu vreo 4 ani. 😉

_DSC_1741 modif modif - Copy_DSC_1732 modif modif modif - Copy _DSC_1744 modif modif - Copy_DSC_1750 modif modif modif - CopyC&A jacket, shirt & runners, Zara map & troussers, SIX (C&A) sunglasses

© Magda Gheorghe

Comments

comments