Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

13

January 2016

0

COMMENTS

The edge of running shoes

Written by , Posted in Looks

_DSC_5950 modif - Copy

Acum cativa ani nu mi-as fi imaginat ca trendul pantofilor sport va deveni atat de celebru si urmat de atat de multa lume.

Am considerat intotdeauna o crima stilistica purtarea “adidasilor” la pantaloni eleganti, haine din stofa sau camasa. Dar uite ca moda m-a surprins si mi-a demonstrat (in cel mai frumos mod cu putinta) ca nu accepta prejudecati sau gandiri inside the box.

Eu am devenit unul dintre cei mai impatimiti promoteri ai trendului cu trainers si trebuie sa recunosc ca, dincolo de orice, e mega confortabil. Asa ca, va anunt de pe acum, ca sigur ma veti mai vedea in aceasta ipostaza.

In tinuta de azi, am purtat chiar o camasa cu butoni din matase si o pereche de pantaloni de costum dintr-o tesatura de lana cu tenta uzata. Am avut o intalnire de “business” inainte si am primit chiar complimente pentru outfit.

Va doresc o iarna cat mai comfy si cat mai in stil. Sa vina odata primavara, zic! 😀

_DSC_5941 modif crop - Copy _DSC_5956 modif modif - Copy _DSC_5963 modif modif - Copy _DSC_5971 modif modif - CopyC&A runners & coat,  DON scarf, DyStyle cufflinks, Zara troussers, Bigotti shirt, SmilesBag laptop sleeve

© Magda Gheorghe

Comments

comments