Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home2/emanueliuhas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

3

April 2014

3

COMMENTS

The fitness victim

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

manu 303 - Copy

Mens sana in corpore sano este deviza dupa care cei mai multi dintre campionii lumii isi ghideaza viata, cu scopul de a trai mai frumos, mai sanatos si cu mai multa intensitate fiecare clipa.

Desigur, la baza unui corp sanatos sta sportul si alimentatia – aspecte pe care eu le-am compromis in ultimii ani, lucru pentru care am “castigat” o super masa de grasime de aproape 10 kg in plus fata de limita admisa. Dupa mai bine de 7 ani am reusit (in sfarsit!!!) ieri , sa  ma intorc in sala de fitness pentru a exersa si a deveni un IT man sau macar un normal guy si din punct de vedere al siluetei pe care o port sub haine.

Nu-mi vine sa cred ca am desconsiderat acest subiect si ca m-am complacut in situatia in care “o dieta imi va rezolva orice problema, chiar si fara sport” si ca m-am bazat doar pe trucurile vestimentare pentru a masca micile-mari imperfectiuni corporale.

Dupa cum va spuneam, am luat ieri atitudine si m-am prezentat la sala de fitness alaturi de amicul meu Fabian, cel care m-a impulsionat si motivat suficient de mult incat sa fac acest pas. Ne-am cunoscut acum 2 saptamani cand am tras pozele pentru acest articol (care, BTW, trebuia sa aiba total alta poveste) si din vorba in vorba, din povestile lui am inteles ca nu se mai poate sa lenevesc si sa astept o “liposuctie divina” . Trebuie sa iau atitudine!

Scriu despre asta pentru a pune presiune asupra mea si pentru a promite ca o sa ma tin de treaba, ca o sa slabesc si o sa sa-mi conturez silueta in asa masura incat sa devin model chiar si fara “carcasa vestimentara” la care am lucrat ani de zile. De asemenea promit sa va inspir si pe voi si chiar va sustin sa faceti sport. E impresionant cum dupa 2 ore de antrenament, azi dimineata m-am trezit foarte odihnit, relaxat cu un tonus ridicat si cu mai multa pofta de viata.

Iti multumesc Fabian pentru suport si sper sa avem suficienta rabdare pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Despre tinuta de azi va spun doar ca este super confortabila, perfecta pentru o iesire cu prietenii sau o plimbare pe faleza. Eu am ales sa o port acasa, in superba bucatarie Valcucine de la showroom-ul Kult, in care m-am jucat de-a masterchef-ul pentru o super sedinta foto marca Fabian Tatomirescu Creative Media.

manu 293 - Copymanu 290 - Copymanu 288 - Copymanu 230 - CopyVicomte A Polo T-Shirt & Guess chinos .

© Fabian Tatomirescu   at   Kult! Home stories .

 

Comments

comments

3 Comments

  1. John
  2. Dan