Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

15

January 2016

0

COMMENTS

The Hateful Eight

Written by , Posted in Events

Afis_The Hateful Eight (websize)

Dupa 2 premii Oscar castigate (Cel mai bun scenariu original pentru „Pulp Fiction” si „Django Unchained”) si nenumărate alte nominalizari, unul dintre regizorii mei favoriti – Quentin Tarantino – revine in 2016 pe marile ecrane cu un nou western scris si regizat de el: „CEI OPT ODIOŞI”. Luni seara, am vizualizat in avanpremiera pelicula in format Ultra Panavision 70, alaturi de doamna Iuhas (care intre noi fie vorba – nu a fost data pe spate pentru ca nu ii place violenta si nici scenele sangeroase).

„Cei opt odioşi” spune povestea unei intalniri fatidice intr-un han din statul american Wyoming. In plin viscol, opt personaje, fiecare cu un rol clar definit, se trezesc prinse intr-o panza deasa de tradari si amenintari, care le pune la indoiala abilitatea primara de a supravietui. Vanatorul de capete, calaul, confederatul, seriful, mexicanul, piticul, cowboy-ul si prizoniera sunt, de fapt, opt odiosi care nu s-ar da in laturi de la nimic, atata vreme cat isi asigura propria supravietuire. In stilul pur al lui Tarantino, premisa de la care pleaca filmul este ca nimeni nu poate fi de incredere si ca, la o adica, unul dintre ei îi poate omori pe ceilalti sapte.

Sinopsis:

La sase sau opt sau doisprezece ani după Războiul Civil, o trasura se prabuseste prin tinutul inghetat din Wyoming. Pasagerii – vanatorul de recompense John Ruth (Kurt Russell) si prizoniera Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) – trebuie sa ajunga in orasul Red Rock. Pe drum ii intalnesc pe Maiorul Marquis Warren (Samuel L. Jackson) – un fost soldat unionist de culoare, ajuns un vanator de recompense cu o reputatie proasta – si pe Chris Mannix (Walton Goggins) – un renegat din sud, care pretinde ca este noul serif al orasului.

Pierzandu-se prin vijelie, Ruth, Domergue, Warren şi Mannix cauta adapost la Minnie’s Haberdashery, un popas pentru trasuri dintr-o trecatoare montana. Cand ajung la Minnie’s, nu sunt intampinati de proprietar, ci de patru figuri nefamiliare. Bob (Demian Bichir) sta ascuns cu Oswaldo Mobray (Tim Roth), calaul din Red Rock, vacarul Joe Gage (Michael Madsen) si Generalul Confederat Sanford Smithers (Bruce Dern). Pe masura ce viscolul se inteteste peste trecatoare, lucrurile se complica.

Din distributia filmului „Cei opt odioşi” mai fac parte: Channing Tatum, James Parks, Dana Gourrier, Zoë Bell, Gene Jones, Keith Jefferson, Lee Horsley, Craig Stark şi Belinda Owino.

Mai jos puteti vedea trailerul oficial, iar in cinematografe il puteti vizualiza complet (cam 3 ore dureaza) incepand de azi, 15 Ianuari. 😉

 

Comments

comments