Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

5

January 2017

0

COMMENTS

The super travel companion

Written by , Posted in Grooming

cof

Anul trecut am calatorit destul de mult in interes de serviciu si nu numai si am ajuns la concluzia ca am mare nevoie de un aparat de ras care sa fie usor de folosit, rapid si suficient de puternic.

Astfel ca, in Noiembrie, am pus mana pe un aparat de ras care mi-a atras atentia: este vorba despre modelul ES-LV9N de la Panasonic .

Cum nu am testat niciodata un astfel de aparat pana acum, sunt ca un copil cu jucarie noua ori de cate ori ma barbieresc. E geniala senzatia (si total diferita de barbieritul cu aparate de ras clasice) pe care o am atat in timpul cat si dupa barbierit. Pielea nu se irita, nu se inroseste si nici nu ramane cu zone nerase. Cele 5 lame, capul 3D flexibil care urmareste conturul fetei, posibilitatea de a-l utiliza atat pentru barierit uscat cat si umed sunt caracteriticile care m-au convins.

Cs sa nu mai spun ca e super rapid si usor barbieritul, iar in delegatii de timp e exact ce am nevoie. Apropo de delegatii, daca aveti drumuri si treaba la Bucuresti unele dintre cele mai cool hoteluri si cu standarde inalte de calitate sunt Radisson BLU si ParkInn by Radisson. 🙂

Inchei prin a va recomanda sa incercati senzatia pe care barbieritul cu un aparat de ras electric v-o confera. Eu inca folosesc si crema de ras desi nu e nevoie, insa am tenul foarte sensibil si inca nu indraznesc sa risc. 😀

sdr

cof

cof

sdr

Wearing Sofiaman sleeping wear @ Radisson BLU Hotel Bucharest

 

Comments

comments