Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

17

November 2011

13

COMMENTS

The Very Best Of Versace For H&M : lansarea oficială .

Written by , Posted in emanuel iuhas, h m unirea, the very best of versace for hm

După cum am promis , revin cu detalii de la lansarea oficială a colecţiei Versace pentru H&M.
Ne-am trezit dimineaţă devreme pentru a ajunge înainte de ora 8 la magazinul din Unirii , crezând că va fi înghesuială ( după cum se întâmplă în străinătate ) . La 8 fără 10 eram în faţa magazinului… surpriză , erau vreo 20 de persoane înaintea noastră la coadă dornice de shopping . Odată ajunşi la destinaţie ni s-au explicat regulile speciale de shopping ( despre care am scris si aici ) şi ni s-au pus brăţările colorate specifice intervalului orar în care puteam sta în magazin în zona colecţiei de damă ( pentru colecţia de bărbaţi nu a existat niciun fel de restricţii ) .
Înainte de intrarea în magazin puteai savura o cafea caldă şi un croissant oferite de hostesse în outfit-uri Versace pentru H&M ( vezi mai jos) .

În magazin  zona destinată colecţiei “The Best Of Versace For H&M” a fost separată printr-un gard de protecţie , păzit în fiecare colţ de un agent de securitate . În această zonă stafful H&M era extrem de activ , făcea costumer service , foarte amabil .

La cabinele de probă aveai voie să încerci articolele vestimentare , exceptând accesoriile , desigur sub atenta supraveghere a echipei H&M . Momentul plăţii era unul cu surpize : primei cadou un mini parfum Versace şi un voucher de -20% la toate produsele H&M în afară de colecţia menţionată . 

Aaa…Nu am spus ce am achiziţionat : pentru mine 2 tricouri şi un set de 2 cărţi “100 Contemporany Designers” (la un super preţ fată de librăriile online) , iar  pentru EA un top şi o brăţară . 
O să le purtăm cu plăcere , suntem siguri!
Happy Fashionistic season! 

Comments

comments

13 Comments