Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

22

March 2016

0

COMMENTS

The visit of the dear ones

Written by , Posted in Inspiring setups

DSCN9648

Hello dears,

Am tinut la “sertar”, ca sa zic asa, mai bine de o luna aceasta postare din lipsa de timp.

Acum, datorita unor schimbari in viata mea, am hotarat ca e momentul sa va arat acest setup pe care l-am pregatit cu drag pentru doua persoane dragi mie.

Era mijlocul lunii februarie si asteptam cu nerabdare si emotie vizita surorii mele, dar si a bunicii, ea venind pentru prima data la noi acasa. Mi-am dorit enorm sa o surpind si sa o tratez ca pe o regina in mica ei sedere pentru a-i intoarce oarecum tratamentul pe care l-am primit de la ea in copilarie. Da, stiu, o sa spuneti toti bunicii sunt speciali, insa eu pot sa spun cu mega sinceritate ca bunica mea, femeia simpla de la tara, dar cu o inima de aur, m-a tratat ca pe o printesa , iar casa ei era ca un palat pentru mine.

Asadar, abia asteptasem sa ii arat si eu putina recunostinta si sa o fac sa fie mandra de femeia care am devenit si datorita ei. Am gandit un setup nu foarte complicat, simple with a twist, tocmai pentru a nu se simti stanjenita de prea mult fast.

So, va las, mai jos pozele cu cina de intampinare.  🙂

Bucurati-va la intenistate maxima de cei din jurul vostru, adunati cat mai multe amintiri frumoase pentru ca in final doar ele ne raman.

Pe curand!

Semnatura AI

DSCN9649 DSCN9650 DSCN9651 DSCN9652 DSCN9653ZARA Home textile napkins, H&M table cloth & table runner, IKEA glasses & candles, LUMINARC glassware,

vintage napkin rings, cutlery set & crystal mini-plates (used as candle supports).

Comments

comments