Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

20

February 2019

0

COMMENTS

Tommy Jeans Spring 2019

Written by , Posted in Trends

Tommy Hilfiger, brand detinut de PVH Corp a lansat recent campania TOMMY JEANS pentru Primavara 2019 la nivel global in colaborare cu o comunitate de tinere talente, printre care cantareata si compozitoarea Lolo Zouaï, cantareata si compozitoarea Kilo Kish, rapper-ul Saba si modelele Sofia Mechetner si Hunter Chung. 


Campania a fost fotografiata de Clara Balzary pe strazile New York-ului si conduce comunitatea globala digitala TOMMY JEANS intr-o calatorie menita sa celebreze muzica si stilul cu un spirit ireventios. Mood-ul este modern si fresh, cu grupul eclectic al celor cinci care poarta look-uri inspirate de strada in orasul in care s-a nascut marca TOMMY HILFIGER, iar muzicienii iti construiesc viitorul. Prima campanie destinata mediului mobile include interviuri exclusive ale comunitatii de ambasadori de brand care vorbesc despre modul in care si-au croit propriul drum in industria muzicala, condusi de dorinta puternica de a-si transforma visele in realitate.

Colectia TOMMY JEANS Primavara 2019 pentru femei si barbati celebreaza traditia bogata pentru denim a brandului, revigorand stilurile clasice americane cu o nota ireverentioasă. Siluetele preferate, precum modern tapered si mom jeans sunt reimaginate in varianta din bumbac reciclat cu eco-spalari care folosesc mai putina apa, mai putine substante chimice, mai putina energie si finisaje second life. Stilurile sunt modernizate cu logo-ul iconic TOMMY HILFIGER amplasat in locuri neasteptate si celebreaza elementele sustenabile ale colectiei cu patch-ul verde TOMMY JEANS. Camasile si tricourile stil Oxford supradimensionate prezinta dungi, precum si culori pop ca lavanda și albastru deschis care adauga un twist fresh si tineresc. O colectie cu un spirit rebel, care va rezona cu fanii pieselor cool, premium, unice din denim.

Colectia TOMMY JEANS va fi disponibila in magazine selectionate TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS incepand cu luna Mai a acestui an.

Comments

comments