Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

19

March 2012

12

COMMENTS

Turbohalle- mare inaugurare, mare!

Written by , Posted in diana flore, florin dobre, inaugurare turbohalle, targuri de moda, turbohalle

Modă şi ceva mai mult nu putea lipsi de la un eveniment ce anunţa inaugurarea unei fabrici de frumos care unea muzica cu moda. După o super promovare a venit şi seara event-ului: gândindu-mă că vor fi prezenţi peste 4000 de oamneni (care confirmaseră pe Facebook) am hotărât să ajung devreme pentru a evita cozile infinite pentru a putea intra. Am ajuns la ora 22 (+/- 15 minute) şi deja coada era formată… Am reuşit să intru relativ repede cu un mic incident legat de invitaţii.
Despre locaţie

Am rămas plăcut surprins de încărcătura artistică pe care hala o avea: statuete din piatră ataşate pe pereţi, tablouri (foto 2)  , o lucrare extrem de interesantă (foto 3) , jocuri de lumini pe pânzele plafonului (foto 4) şi muzică, muzică la maxim.  


Despre expozanţi

Într-una din încăperi a fost amenajat un târg de modă (cauza principală a participării mele) care i-a găzduit pe: Florin Dobre (cu ultima sa colecţie care a făcut senzaţie…Am pe wishlist vreo 3 piese J ), Diana Flore, Luiza Racoviţă, 3 x Alex de la Dappergents.ro , [Fe]Male, Paga Shop,  Alin Teglaş (de la care am şi achiziţionat un super accesoriu) , Puzzles, Queen of hearts şi alţii. Am vazut lucrării foarte reuşite la preţuri extrem de accesibile.

Despre organizare

Sunt plusuri şi minusuri, poate mai multe minusuri, depinde prin ce experinţă ai trecut. Eu unul consider că un eveniment de o asemenea  anvergură e imposibil să mulţumească 5000 de oameni, însă trebuiau să fie mai atenţi ca situaţia să nu le scape de sub control aşa cum s-a şi întâmplat + incidentul cu ţeava, pe care nu mai are rost să-l dezbat pentru că cred că toată lumea l-a citit pe Facebook & Co. E de apreciat că organizatorii  au dat feedback la nemulţumirile participanţilor şi încearcă să-si spele păcatele (nu cu ţeava J ).Lăsând la o parte toate acestea, am remarcat lume bine îmbrăcată, care s-a lăsat sau nu imortalizată. Poze, mai jos!
Cum ţi s-a părut acest eveniment?

Comments

comments

12 Comments