Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home2/emanueliuhas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

9

October 2014

2

COMMENTS

Urban biker

Written by , Posted in Looks

_DSC_0002 (2) - Copy

Gata, m-am hotarat! Am sa port jachete cat se poate de des. Cat mai diferite si cat mai originale.

Jacheta de azi, poarta semnatura brandului GUESS si mi-a atras atentia acum vreo 2 saptamani in timp ce faceam “window shopping” prin AFI Palace Cotroceni. Am zarit-o, mi-am imaginat-o cum ar arata in sifonierul meu si mi-a ramas gandul la ea.

Saptamana aceasta m-am intors la GUESS, am probat-o si m-a cucerit total. Nu puteam sa renunt atat de usor, asa ca am luat-o. E un model de jacheta biker clasica, reinterpretata intr-o maniera moderna. Cu detalii din piele pe o tesatura din lana fina, este suficient de groasa chiar si pentru o iarna linisitita. De altfel, intreaga colectie GUESS abunda de mixuri de texturi si detalii originale.

De ce mi-a placut? Pentru ca se aseaza perfect, detaliile din piele amintesc parca de un scut protectiv pentru antebrat si umar (ceea ce o face extrem de masculina) iar inchiderea asimetric-perfecta conduce privirea spre umeri. V-am spus. Imi place maxim!

Am ales sa o asortez unor pantaloni chinos slim fit, intr-un ton de verde contrastant si tot pentru contrast am ales si puloverul bleumarin din lana. Pentru “asortare” am ales ghetele si geanta neagra.

😀

_DSC_0004 (2) - Copy _DSC_0005 (2) - Copy _DSC_0010 (2) - Copy_DSC_0008 (2) - Copy _DSC_0012 (2) - CopyGUESS jacket, pullover and troussers, IL PASSO shoes, ZARA bag

© Magda Gheorghe

Comments

comments

2 Comments

  1. n