Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

15

June 2016

0

COMMENTS

Urban Sailor

Written by , Posted in Looks

DSCN9945 modif modif

Am inceput ziua foarte bine, ascultand aceasta piesa care ma binedispune la maxim. Nu, nu sunt la birou deoarece m-am decis sa imi iau cateva zile off si am sarit azi si peste sala.

Uitasem cat de misto e sa te trezesti mai tarziu de ora 6, cu forfota din casa pe care o face doamna ta in timp ce se aranjeaza pentru a pleca la munca. 😛 Asa ca, chapeau bas pentru cei cu orar flexibil si vointa sa faca sala in a doua parte a zilei.

Daca ma urmariti pe SnapChat ( user: emanueliuhas ) stiti deja ca tinuta pe care v-o prezint azi am purtat-o duminica, la o ieseala pe la Street Delivery 2016. Atunci mi-a spus Magda ca zici ca sunt un Tomiță Marinar Urban. 😀 Recunosc ca am construit tinuta pornind de la super-rucsacul pe care #doamnaIUHAS mi l-a daruit la a 27a mea aniversare.

Apropo: va foarte multumesc pentru mesajele si gandurile frumoase pe care mi le-ati trimis saptamana trecuta.

Revenind la tinuta, avand rucsacul alb ca punct de plecare am vrut sa reinterpretez cliseul alb+rosu+bleumarin si a iesit tinuta asta marinareasca. Sper sa va placa si sa va inspire. E super versatila si potrivita oricui. 😉

DSCN9942 modif modif DSCN9950 modif modif DSCN9952 modif modif DSCN9953 modif modifDSCN9943 modif modifZARA backpack & cropped chinos. C&A basic t-shirt,  CLOCKHOUSE shoes. Massimo Dutti bracelets, Stradivarius belt

Comments

comments