Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

12

February 2014

2

COMMENTS

Valentine’s Day Mood: activated (1)

Written by , Posted in Events, Uncategorized

lovers

Atentie! Acest articol poate contine doze ridicate de romantism.

Veti spune multi ca suna a cliseu ceea ce am scris in randurile de mai jos, insa imi asum toata vina. Sunt vinovat! Pentru ca iubesc si sunt iubit… 

Fenomen cu traditie deja pe meleaguri romanesti, Ziua Indragostitilor ( Valentine’s Day) este evenimentul care pune in joc emotii, idei, creativitate, pragmatism si nu in ultimul rand bani. Cadourile pe care multe cupluri si le faceau doar la aniversari, au devenit must in aceasta perioada.

Asadar, cu scuza perfecta, purced domnilor a va recomanda 5 idei de cadouri pentru doamnele de langa  voi, cu mentiunea ca este o lista deschisa pe care am ales sa scriu doar 5 din multele idei care mi-au trecut prin minte.

Set de ceai  hand-made, pictat in rosu, cu detalii aurii – este genul de cadou pe care o femeie cu tabieturi, careia ii place sa se rasfete, il va aprecia.

Set de Ceai Wagner

Accesoriu capilar FANDACSIA – pentru doamne fandacsite, cu atitudine, care stiu cat de important este sa fii diferita intr-o mare de femei cu stil.

fandacsie

Set de lenjerie Ludique , editie limitata. Asta e si pentru domni. Defapt, este singurul cadou din lista de care ne putem bucura si noi. Si nu ma refer aici ca-l vom purta, ci c a-l vom da jos…

Ludique Linjerie

Bijuterii PANDORA – stiti voi, bratarile acelea cu briz-brizuri dupa care toate femeile sunt inebunite? Sunt bratarile PANDORA cu talismane. Puteti alege fie sa cumparati accesorii pentru bratara, fie un pandantiv sau un ceas. Sunt enorm de multe variante si au si o editie limitata de Valentine’s Day.

Pandora

Accesorii pentru casa H&M Home – sa fim sinceri: carei femei nu ii plac acest gen de detalii? Lumanarele, perne, servele de masa imprimate cu mesaje de dragoste. Sigur gasesti ceva si pe placul doamnei tale.

 

Cushion

P.S: Pentru cei care nu cred in Valentine’s Day, va rog recititi acest articol inainte de Dragobete.

VA URMA …

FACEBOOK BADGEInstagramTWltter

Comments

comments

2 Comments

  1. Dan
  2. Ana