Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

23

March 2011

4

COMMENTS

"We love Bio Cotton" @ C&A şi lebada Origami.

Written by , Posted in Uncategorized

Sub sloganul “Bumbacul Biologic de la C&A – o senzaţie de bine ” retailer-ul mondial propune o linie independetă de produse  fabricate 100% din Bumbac Organic . Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti pe http://www.c-and-a.com.ro/ .


În mometul în care am descoperit tema vitrinei şi imaginea de fundal mi-am amintit că…acasă , în oraşul meu natal ( şi anume Satu Mare ) aveam o lebădă Origami primită cadou în copilărie de la mama . Istoria acestei lebede începe undeva acum vreo 10 ani în Israel pe când mama era plecată cu jobul în Ţara Sfântă .

Obişnuia să trimită pachete cu tot felul de lucruri care la noi nu se găseau , ştiţi voi ca mamele grijulii . Această lebădă mi-a trimis-o cadou datorită faptului că aveam înclinaţii artistice de mic şi era convinsă că o să-mi placă .  🙂 Aşa a şi fost ! Îmi plăcea la nebunie , mă fascina ideea că era făcută cu atâta minuţiozitate şi răbdare de aceea am şi pus-o pe biroul meu şi am folosit-o în anii de liceu drept suport pentru ustensile de scris .

Zilele trecute mi-am imaginat-o în următoarea mea vitrină şi de aceea am cerut să-mi fie trimisă la Cluj de vineri . Vineri nu s-a putut , weekend-ul a zburat , luni nici iarba nu creşte, iar marţi şi-a luat zborul spre Polus Center şi a aterizat tocmai când terminam vitrina pentru femei la C&A .
Aşadar , lebăda care a venit de la peste 1000 de kilometri a ajuns în vitrină la C&A .

Comments

comments

4 Comments