Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

26

April 2016

0

COMMENTS

We run for HOSPICE!

Written by , Posted in Events, Uncategorized

C&A Team for HOSPICE

Asa cum va anuntasem AICI, la mijlocul lunii mai voi alerga la semi-maratonul Bucurestiului pentru HOSPICE Casa Sperantei.

Am creat impreuna cu doi colegi de birou echipa C&A Team pentru cursa de 21km stafeta si strangem fonduri pentru a ajuta cat mai multe persoane bolnave sa aiba acces la tratamente paliative gratuite, la HOSPICE Casa Sperantei.

Este pentru prima data cand ma implic intr-un astfel de proiect, insa dupa vizita la centrul din Bucuresti nu puteam sa raman nepasator. Sunt prea multi oameni aflati in nevoie, care merita si trebuie ajutati.

Astfel, mi-am unit fortele cu Silvana si Daniel si am decis ca aceasta cursa sa fie una pentru viata. De aceea, va invitam si va rugam  sa ne sprijiniti in demersul nostru de fundraising pentru o cauza in care credem si care va aduce o raza de speranta pentru bolnavii de cancer. Puteti realiza o donatie de minimum 30RON pe aceasta platforma www.hospice.galantom.ro/candateam1 , si totodata mai aveti timp sa redirectionati cei 2% din impozitul pe venitul din anul 2015 accesand acest link.

Va multumim anticipat pentru suport si… tineti-ne pumnii! Suntem in pregatiri si antrenamente, iar peste 20 zile ne vom afla la linia de start a OMV-Petrom Bucharest Half Marathon. 😀

Comments

comments