Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

9

April 2014

1

COMMENTS

Ziua Portilor Deschise @ DallesGO

Written by , Posted in Events

Afis DallesDallesGo, cea mai creativa si interactiva platforma de cursuri after-work din Bucuresti, isi deschide portile pe 12 aprilie pentru a-i intâmpina pe toți cei pasionati de industriile creative in universul fascinant al stilistilor, make-up artistilor, fotografilor, oamenilor de comunicare și al exponenților în design interior, cooking sau actorie.

Dacă dorești să urmezi unul dintre cursurile DallesgO, vino sâmbătă, pe 12 aprilie, între orele 12.00 și 19.00 să îi cunoști pe specialiștii de la “catedra” cursurilor DallesGO, într-o sesiune interactivă de mentorship, care te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine.

12:00 – Ovidiu Buta (StiliSm AVANSATI), Diana Ionescu (MakeUp AVANSATI)

13:00 Irina Neacșu (Interior Design), Irina Markovits (Stilism)

14:00 Nick Barna (Make Up), Alex Negrea (Social Media)

15:00 Oana Mănoiu (PR), Mugur Pătrașcu (Comunicare online)

16:00 Mihai Musceleanu (Fotografie), Patrizia Paglieri (Cooking)

17:00 Ionuț Staicu (Fotografie AVANSATI), Oana Mțoi (HairStyling)

18:00 Rareș Andrici, Filip Ristovski (Actorie)

In plus, daca va hotarati sa ne vizitati, veti putea beneficia de sesiuni de stil, make-up, hairstyling si fotografie in Studiourile DallesGO, cu diviziile noastre cursanți si absolvenți ai modulelor de fashion&beauty si imagine, designers corner – inspiră-te din piesele statement propuse de invitatii DallesgO pentru sezonul Spring Summer 2014 , fashion advise & special sales de la cursanti DallesgO Stilism, sweets treats & tipsuri customizate de la specialistii DallesgO, pe măsura aspiratiilor fiecaruia.

Eu voi aduce parte din garderoba mea pentru a o vinde la preturi modice, asa ca daca motivele de mai sus nu v-au convins, poate argumentul suprem o va face.

Asadar, va asteptam sambata, intre orele 12 si 19 la sediul DallesGO pentru o saturday-in-style , voie buna si multe lucruri frumoase.

Comments

comments

1 Comment