Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

6

April 2013

2

COMMENTS

3 ani de EGO Men’s Fashion Concept .

Written by , Posted in blog de moda barbati, blog de moda masculina, boutique barbati bucuresti, costume la comanda barbati, ego men's fashion concept, emanuel iuhas, moda si ceva mai mult, petrecere ego 3 ani

Ego Men`s Fashion Concept a aniversat miercuri seara 3 ani de la inaugurarea primului magazin, printr-o petrecere de excepţie găzduită de Restaurantul Diplomat – un loc cu totul special pe care ambianţa rafinată şi gastronomia de elită îl fac reprezentativ pentru stilul de viaţă al bărbatului EGO. 
Clienţi loiali, parteneri si personalităţi ale vieţii publice au sărbătorit 3 ani de reuşite EGO. Un proiect inovativ şi îndrăzneţ creat pentru a revoluţiona retail-ul de modă pentru bărbaţi. Peste 50 de prezentări de moda în cadrul celor mai exclusiviste evenimente din România, asigurarea vestimentaţiei pentru apariţiile publice ale celor mai cunoscuţi bărbaţi din media şi fashion, colaborarea cu branduri internaţionale de prestigiu şi extinderea printr-un Flagship Store pe B-dul Lascăr Catargiu în decembrie 2012 – acestea sunt reuşitele care au marcat evoluţia EGO.
Pentru că a vrut să transceadă limitele unui simplu eveniment monden, aniversarea Ego a fost concepută ca o petrecere în care entertainment-ul de cea mai bună calitate sa joace rolul principal: maestru de ceremonii a fost Andi Moisescu iar atmosfera a fost întreţinută de Alin Pascal Band printr-un recital live. Academia de Dans Mihai Petre, i-a adus pe ringul de dans al Restaurantului Diplomat pe cei mai buni performeri ai săi, iar Iosefini a asigurat buna-dispoziţie printre invitaţi, prin trucuri spontane de magie.
Colecţia Primăvară/Vară 2013 Ego Men`s Fashion Concept a fost prezentată în premieră prin intermediul unor “hot-spot-uri”amplasate strategic în locatie. 
Styling-ul tonic, optimist a încantat privirile invitaţilor, trădând spiritul liber al bărbatului EGO. Sezonul acesta, piesele vestimentare propuse de Ego Men`s Fashion Concept se remarca prin versatilitate si sunt completate de accesorii sofisticate, in culori vibrante. Imprimeurile indraznete se regasesc pe camasi, dar coboara si catre pantaloni si pantofi. In plus,carourile, ca alternativa grafica, raman un element cheie al outfiturilor Ego.

Numeroase persoane publice au sarbatorit cei trei ani Ego Men`s Fashion Concept: Mihai Petre, Andi Moisescu, Alina Puscas, Adina Necula şi Adrian Diaconescu, Stefan Lungu si Anca Rusu, Serban Copot, Pepe, Stefan Stan, Aurelian Temisan, Jorge, Cosmin Selesi, Denis Radu, Andrei Aradits, Alexandra Ungureanu, Giulia Nahmany, Ana Morodan, Sonia Argint, Florin Piersic Jr, Anca Dumitrescu, Marius Pancu, Irina Cordoneanu şi mulţi alţii.
Acum să vă povestesc de ce am ales această ţinută, nu?
Pe invitaţie era menţionat ca dress-code COCKTAIL, astfel că am optat pentru un costum negru, slim fit pe care l-am accesorizat cu o pereche de loaferşi turcoaz din catifea şi un ac de rever. În cămaşa cu imprimeu vegetal pe care am ales-o, se regăsesc tonuri cromatice mai deschise şi mai închise ale aceluiaşi turcoaz de la loafers. 
De altfel ăsta e un pont pe care vi-l dau gratis (doar azi): poţi purta cu încredere în aceaşi ţinută două tonuri ale aceleaşi culori.  😉
Sacou, cămaşă, pantaloni şi loafers – H&M, ac de rever vintage.

Comments

comments

2 Comments