Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

31

January 2013

4

COMMENTS

5 piese care merită cumpărate de la REDUCERI.

Written by , Posted in blog de moda, blog de moda masculina, ce sa cumpar de la reduceri, reduceri haine, reduceri in magazine, shopping inteligent, smart shopping

Am tot amânat postarea acestui articol pentru că eram convins că voi găsi oferte mai avantajoase şi reduceri mai substanţiale pe finele lunii Ianuarie. Experienţa îmi spune că şi în luna februarie retailerii se vor întrece în oferte promoţionale pentru a scăpa de marfa redusă, făcând astfel loc noilor colecţii de Primăvară/Vară 2013. 
Ei bine, am încercat să fac un top al articolelor care merită să le achiziţionezi de la reduceri. Atât tu – scumpă domnişoară , cât şi tu – tinere domn.  Sau unii altora, cum doriţi. Cele 3 criterii după care m-am ghidat au fost: să fie super-deal, să fie versatile şi să poată fi purtate fără nicio problemă şi sezonul următor (adică să fie în trend).
Aşadar, vă invit cordial la o şedinţă de shopping… inteligent!  🙂
Pentru femei recomand următoarele item-uri:
1. Bluza olive de la Stradivarius, redusă de la 119 RON. O consider piesă basic pentru garderoba oricărei femei, are o croială pliabilă pe aproape orice siluetă şi unde mai pui că trendul military rămâne IN (şi) următorul sezon?

2. Puloverul cu raton de la TopShop – cu un preţ iniţial de 40 de lire, acest produs merită achiziţionat datorită imprimeului, culorii şi texturii (50% lână).

3. Pantaloni ASOS din brocart cu imprimeu floral multicolor – o piesă IT care te va scoate cu şiguranţă din anonimat. Preţ iniţial  53,94 lire.
4. Botinele Zara – exterior 100% piele, cu platformă din cauciuc, super stylish şi versatile. Pot fi purtate fără nicio problemă şi următorul sezon. Preţ iniţial: 429 RON.
5. Geantă Stradivarius cu imprimeu geometric – cu un model lady-like şi o cromatică care o face uşor de asortat unor ţinute simple şi/sau monocrome, această geantă îşi merită statutul de must-have (în reduceri, desigur).
Pentru bărbaţi am încercat să fiu puţin mai cerebral, produsele pe care am ales să le recomand fiind cu caracter mai mult atemporal decât de sezon.
1. Sacoul din catifea (regală) – dacă nu ai (încă) unul în şifonier, acum e momentul să-l cumperi pe acesta de la Zara. S-a redus de la 359 RON , e cambrat şi îşi merită toţi şi fiecare 99 de leuţi la care a ajuns. Şi încă ceva: e un clasic. 

2. Cămaşa camuflaj – ai să râzi, dar şi pe asta o consider un clasic de nelipsit din şifonier. Ce poate fi mai masculin, viril şi stilat decât acest imprimeu purtat de un bărbat? Ştiu eu, două cămăşi camuflaj.  ;)) O poţi asorta la jeanşi, pantaloni chinos sau chiar la un costum negru uni. Preţ iniţial: 169 RON.
3. Jeanşi burgund, slim fit şi extrem de comozi de la Clockhouse (C&A). Preţ iniţial: 89,9 RON.


4. Pantofi brogue Massimo Dutti – combinaţie de piele cu textil, talpă din cauciuc izolant, într-o nuanţă clasică de maro. Îi consider “must” pentru orice bărbat care se respectă. Preţ iniţial: 499 RON.
5. Geanta ASOS cu toarte medii (sau celebrul shopping bag) – este şi ea un accesoriu clasic, în care merită să investeşti. S-a redus de la 40 de lire, adică mai bine de 50% , deci îţi recomand s-o comanzi!
SHOPPING PLĂCUT!

Comments

comments

4 Comments

  1. amo