Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

14

July 2015

0

COMMENTS

5 sfaturi catre mine cel de acum 5 ani

Written by , Posted in Events

Floria5ani

Floria.ro implineste in aceasta saptamana 5 ani de cand face oameni fericiti prin minunatele aranjamente, servicii si suprize speciale, iar cu aceasta ocazie m-a provocat la o introspectie. Mai precis, m-a rugat sa scriu “5 sfaturi pentru mine, cel de acum 5 ani”.

Nimic7 mai simplu, mi-am zis. Insa in momentul in care am inceput sa scriu acest articol mi-am dat seama ca… nu stiu daca sunt suficiente doar 5. 😀

Nu spun ca daca as putea, as sterge cu buretele trecutul sau ca as vrea sa il schimb, insa cu siguranta as avea mai mult de 5 sfaturi de oferit lui Emanuel Iuhas de acum 5 ani. Acestea fiind spuse, mai jos sfaturile pe care mi le-as oferi daca ar fi cu putinta:

1. Ai rabdare! Toate se vor intampla la timpul lor, cu firescul si naturaletea tineretii tale!

2. Fii adaptabil! Lucrurile la care visezi nu sunt intotdeauna si cele care se intampla. Lasa-te surprins si adapteaza-te viselor care devin realitate, fara ca macar sa le visezi.

3. Invata, dezvolta-te si fii autodidact! Stiu ca ai fost dintotdeauna, insa incearca sa te focusezi. Alege un domeniu si fii cel mai bun!

4. Crede in tine, dar nu fi increzut! Trebuie sa constientizezi ca ce e al tau, e al tau, insa nu te supra-aprecia!

5. Spune NU! Invata sa spui “Nu”. Dincolo de faptul ca esti un baiat sociabil, amabil si saritor, invata sa refuzi politicos. Orice, atata timp cat simti ca nu este ok pentru tine.

Asa cum va spuneam, ar mai fi cateva sfaturi, insa ma rezum doar la astea. Voi ce sfaturi ati avea pentru voi , cei de acum 5 ani?

Draga Stella, te provoc sa scrii si tu setul tau de 5 sfaturi si sa le impartasesti cu noi. 😀 Stii tu din ce motiv… 😉

Inchei tot printr-un sfat: celebrati fiecare moment, daruiti si invatati sa primiti ! Flori, surprize, zambete, fericire…

P.S. Mai jos o poza realizata in urma cu exact 5 ani, in parcul central din Cluj. Kind of… youngish, nu? 😀

11695028_10204679177683763_6435110272456345255_n

Comments

comments