Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

18

December 2017

0

COMMENTS

7 years of blogging

Written by , Posted in Events, Looks, Uncategorized

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a fost despre #familiaIUHAS din perpectiva blogging-ului. Am celebrat 7 ani de la debutul in www si, chiar daca primii ani a fost doar despre #domnulIUHAS, moda si ceva mai mult si stil personal, #doamnaIUHAS a fost dintotdeauna pe primul loc.

Pentru a celebra acesti ani frumosi si felul in care ne-am dezvoltat de la primele randuri lansate in eternitatea ciberneticii, am ales un cadru intim,iar Ed ne-a surprins imediat dupa ce am terminat de amenajat sufrageria in “tinuta” de sarbatori.

Am scris  si spus de-alungul celor 7 ani cum a inceput totul, insa vreau sa o mai fac o data si pentru aceia dintre voi care ne urmaresc mai de curand: totul a inceput in luna  Decembrie a lui 2010 cand subsemnatul era un pasionat al celebrului Farmville game din Facebook si pierdea ore in sir jucandu-se. Pentru ca pierdeam vremea producand virtual o imensitate de ferma, doamna mea a sesizat (o vizionara fiind) ca ar fi mai indicat sa scriu un blog si sa investesc in pasiunea mea legata de moda. Pentru ca “e de viitor si ai putea impartasi cu alti oameni subiecte comune din aceasta arie creativa”. Asa a inceput totul si doamnei Iuhas ii datorez momentul de sclipire care m-a inspirat sa devin blogger.

Pe 17 Decembrie 2010 scriam primul articol si imi deschideam viata catre cei care in nebuloasa www-ului cautau sa citeasca despre moda, vitrine, designeri si multe altele. Analizand acesti 7 ani nu regret nimic din cele facute, regret (poate) ca nu am reusit sa ma implic mai mult, sa fac mai mult pentru blog si sa cresc mai repede (precum in povestile cu vrejul de fasole).

MULTUMESC , dincolo de orice, ca s-antamplat asa, ca am evoluat in felul in care am facut-o, ca am intalnit pe drum multi oameni minunati si ca mica si irelevanta pentru unii, comunitatea stransa in juru-mi m-a sustinut si a crezut in mine.

Asadar, multumesc ca m-ati urmarit, ma urmariti sau ca ma veti urmari pe viitor si promit sa continui sa dau tot ce e mai bun din mine pentru a va inspira (fie ca e vorba despre stil, lifestyle sau orice lucru pe care voi il gasiti in randurile acestui blog sau in postarile din Social Media).

Ma inclin, MULTUMESC INCA O DATA, Sarbatori linistite si spor(t) in toate!

Si pentru ca vreau sa ma revansez fata de voi, am lansat un concurs pe Instagram ( www.inastagram.com/emanueliuhas ) al carui premiu sunt lucrurile din imagine: un trepied pentru smartphone, o boxa portabila WiFi reincarcabila, un portofel artsy si 3 produse VICHY HOMME. Ce trebuie sa faci pentru a le castiga? Vedeti pe Instagram in descrierea pozei. 😉

© Eduard Mariut

Comments

comments