Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

19

January 2013

5

COMMENTS

A E R | Wear by Dana Păun.

Written by , Posted in dana paun, designeri romani, moda romaneasca, tendinte moda femei 2013

Pe Dana Păun am avut plăcerea să o cunosc acum mai bine de un an, pe străzile din Bucureşti în timp ce vâna persoane super-stylish pentru site-ul ei de street-style The Color Stalker .
De atunci şi până azi am urmărit-o cu mare atenţie, căci m-a cucerit instant pofta ei de viaţă, pasiunea pentru modă şi unicitatea cu care ea se exprimă. 
Când mi-a povestit acum câteva luni despre proiectul A E R | Wear, m-am gândit că va fi ceva serios dat fiind faptul că imi relata cu lux de amănunte ce avea în gând: “Vreau să fie ceva simplu, de calitate, dar care să aibă elemente îndrăzneţe.Gândesc o colecţie cu piese de bază pentru garderoba feminină, care să poată fi purtate all-day-long, să fie comfy şi să transmită o poveste.”
Câteva săptămâni mai târziu, în cadrul unui eveniment, scumpa de Dana deja mă anunţa că are schiţele finite, ba mai mult, că a şi creat câteva piese cu ajutorul tinărului designer Irina Irimia. 
Sunt fascinat de avântul cu care Dana a transpus o idee în realitate şi cum, în doar câteva luni, a şi lansat prima colecţie sub labelul A E R | Wear intitulată Melancholic Halo .

Melancholic Halo este prima colecţie a designer-ului care descrie universul diafan, simplificat şi epurat de accesorii inutile al unei femei decise, inteligentă şi spirituală. Melancholic Halo este metafora spaţiului dintre soare şi pământ sau a celui dintre lună şi pământ.

Povestea regăsită în colecţie include subiecte ca high-level clouds, mid-level clouds şi low-level clouds şi este presărată cu diferite forme şi culori ale tipurilor de nori ce permit prezenţa unor mici particule de gheaţă care, în funcţie de poziţia luminii soarelui, pot crea un halou colorat. 


Melancolic Halo este povestea unei răzvrătiri reţinute- culorile restrânse precum albul, negru şi albastrul deschid drumul unor croieli pe alocuri exagerate.  A E R propune siluete simple cu elemente îndrăzneţe şi materiale de calitate. Elementele colecţiei au scopul de a deveni piese de bază în garderoba unei femei puternice, încrezătoare în propria sezualitate şi cu dorinţa de a-şi afirma personalitatea prin haine fără a epata.

Cum vi se pare colecţia? Dar ideea shooting-ului?

Comments

comments

5 Comments