Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

26

August 2013

14

COMMENTS

A phantom situation.

Written by , Posted in Looks

Trebuie să vă povestesc o fază super tare petrecută acum câteva zile, pe Facebook. Ar putea fi încadrată cu succes în categoria “Artiștii și viziunea lor asupra mediului înconjurător”.

Am postat o poză cu noua mea achiziţie, acest lanţ cu pandantif, pe care eu l-am văzut într-un fel… Ştiţi, bărbaţii cu imaginaţia lor, iar femeile… şi ele. Ei bine, mie mi s-a părut că pandantivul din imagine reprezintă un cuplu de dinţi. Nu ştiu, mi s-a părut mie că au forma asemănătoare şi nu am vrut să gândesc mai departe de atât. Asta până în momentul în care o amică virtuală mi-a comentat: “Nu sunt fantome?” . Atunci să vezi analiză anatomică a pandantivului. Pe o parte, pe cealaltă apoi faza cu “Întreabă un prieten” și așa mai departe.

Am concluzionat după mai multe păreri că sunt fantome, deși… ar fi putut să fie niște fantome de dinți, nu?

:-))

Gata cu glumele, să vă descriu acum ținuta: am descoperit că în ultimul rând am făcut o obsesie pentru tricourile cu guler larg și foarte larg. Poate pentru că mă ajută cu echilibrul proporțiilor ici-colo sau pentru că sunt super lejere pe căldurile astea. În fine, acest gen de tee se potrivește de minune cu o pereche de jeanși skinny leg și pantofi cu talpă puțin mai groasă. E un mix perfect pentru un gent urban cu un stil de viață alert.

Jeans – H&M, Tricou – New Yorker, Ochelari no name, Pantofi, geantă şi pandantiv – Zara.

Pozele sunt realizate de către Raluca Vintilescu de la Blackeyed Style, o prezenţă relativ nouă în

peisajul bloggerilor de profil, care promite mult. Merită să aruncaţi un ochi pe blogul ei!   😉

Cum vi se pare ținuta de azi?

Comments

comments

14 Comments