Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

20

May 2012

16

COMMENTS

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair – Summer Edition.

Written by , Posted in absolutely fabulous fashion vintage fair summer edition, impresii targuri de moda, pareri targuri de moda, targ de moda, targ fashion, targuri de moda bucuresti

Mult așteptata ediție de vară a deja fabulosului și renumitului târg Ab Fab Fashion&Vintage Fair a avut loc azi. Deși vremea nu a fost deloc de vară, fashionistele au fost prezente la cel ce se anunța a fi cel mai colorat târg Ab Fab ever. Mi-a plăcut să văd că multe domnișoare au mizat pe culoare la această ediție, pe imprimeuri fantezie și pe ținute care respectă fidel tendințele acestei veri.
În ceea ce-i privește pe expozanți, aceștia au fost și ei la înălțime oferind clienților cele mai proaspete produse confecționate/achiziționate (în cazul standurilor vintage).
La această ediție mi-au furat ochii:
– Produsele vintage ale Monicăi Ionescu de la Vintage Lady. O nebunie de accesorii și produse vintage (chiar și din 1930) pentru care prețul cerut este mult sub valoare…

– Clutch-urile casetă și gențile de la standul The Bag Shop… Este standul pe care orice fashionistă și-ar dori să-l aibă în întregime în șifonierul ei. Vă las câteva poze pentru…suflet.  J
– Tricourile cu fluturi ale Luizei Racoviță de la Razz Craft și, recunosc, prăjiturele pe care le oferea clienților arătau extrem de bine… J
 
– Creațiile Cristinei Negru ( La Mode Toujours ) care parcă spun o poveste de mult uitată…Sunt creații lucrate manual, pline de culoare și extrem de purtabile. 
– Accesoriile împletite de la Fire de Murg… Fetele astea au făcut ca o banală împletitură de fire să realizeze piese statement. Ia priviți!
Acum să vă spun pe cine am întâlnit. Mi-a făcut o deosebită plăcere să o cunosc pe Georgiana de la Vintage Traffic. Ea e rezidentă la Paris, iar pentru această ediție Ab Fab Fair ne-a bucurat cu prezența ei. De asemenea tot azi am cunoscut-o și pe Ioana de la Fashezine – o prezență foarte plăcută, gingașă și elegantă.
Am mai văzut-o și pe Oana de la Oz Style (avea și stand cu accesoriile create de ea), Gabriela de la Sweet Paprika, Silvia de la Rock & Roses, Lumi de la Read my mind dar și alții.
Pozele, în ordinea menționării, mai jos.
Some inspiring outfits:
Cât despre aceste minunate decoruri shabby-chic, sunt realizate de Alina Popa de la Something Barrowed.
Cum vi se par aceste fotografii? Care este preferata voastră?

Comments

comments

16 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous