Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

19

November 2018

0

COMMENTS

Androgyny Design / CAPET x Bluzat Moda Urbana

Written by , Posted in Events

Miercuri seara am acceptat invitatia la cina venita din partea lui Marian (capet.ro) pentru a sarbatori alaturi de oameni faini din industrie (influencers, Instagrammers, oameni de TV si publicitate) lansarea colectiei lui Androgyny Design pentru BLUZAT Moda Urbana.

A fost o atmosfera super relaxata si relaxanta, datorita locatiei si gazdelor (Marian si Ruxandra de la BLUZAT), iar asta m-a facut sa ma bucur de cina si sa nu mai onorez alte 2 invitatii pe car ele aveam in acea seara. Am ramas la povesti lungi la TAPO cu Maia (OnHeels PR), Doinita Oancea, Alexandru Constantin (Dorobanti 248) si multi altii.

Despre colectia “Androgyny Design” trebuie sa stiti ca e gandita 100% unisex, toate piesele au fost gandite si elaborate astfel incat sa poata imbraca atat fizionomii masculine, cat si feminine, iar materialele si croielile sunt si ele cat se poate de actuale. Colectia imbina cu succes versatilitatea nonculorilor, cu accente fun de personaje din benzi desenate pentru un look-uri cool, moderne si atemporale.

Va las mai jos cateva fotografii de miercuri si va astept pe Instagram cu mai multe noutati!

VIRGILGOD tee, Amazon.com tattoo sleeves, CLOCLKHOUSE by C&A, Mango vest, ALDO shoes

Comments

comments