Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

17

December 2014

12

COMMENTS

Anniversary issues

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_DSC3579 - Copy

Azi se implinesc 4 ani de cand am deschis blogul. Nu imi dau seama cand sau cum au trecut, insa sunt foarte mandru de alegerea facuta si de modul in care a(m) crescut in acesti 4 ani.

Nu vreau sa fiu lacrimogen si sa va povestesc tot istoricul blogului si de ce am optat sa deschid unul dintre primele bloguri din nisa scris de un barbat, insa I have to mention the following:

– blogul s-a nascut din dorinta unui student la comunicare, autodidact in ceea ce priveste stilul personal si ale lui legaturi conexe cu lumea modei; din pasiunea pentru jobul de Visual Merchandiser si dorinta de a impartasi imagini, trairi si exemple vizuale cu cat mai multa lume.

– am considerat ca simpla scriere, review-urile si analizele proprii pe diferite topicuri nu sunt suficient de penetrante in memoria vizitatorilor mei, asa ca dupa 1 an si jumatate de blogging am introdus rubrica “Outfit post” devenind astfel unul dintre pionierii blogurilor de stil personal si streetstyle masculin din Romania.

– dezvoltarea blogului si cresterea lui (in termeni de trafic/vizitatori/followeri) a dus totodata si la dezvoltarea mea pe plan profesional, alimentand constant dorinta mea de autodepasire si de invatare. Am inceput cursurile de styling avandu-l ca mentor pe Ovidiu Buta si am incercat o noua provocare din industria numita generic: styling.

– tot in acesti 4 ani am trecut de la perioada adolescentului tarziu care incerca marea cu degetul in toate tinutele sale, la barbatul matur, casatorit, pragmatic dar totusi creativ, care doreste sa transmita prin tinutele sale un mesaj pozitiv si o stare de bine. Am “lucrat” si la atitudine si mi-am slefuit aptitudinile de comunicator, drept urmare am devenit PR al companiei in care mi-am facut “stagiatura creativa” in merchandising.

Inchei prin a va multumi voua, pentru ca sunteti aici si ma urmariti cu interes. Sper sa va inspir si pe viitor si sa raman la nivelul asteptarilor voastre si de-acum inainte.

Ma inclin, al vostru Emanuel.

_DSC3581 - Copy _DSC3587 - Copy _DSC3606 - Copy _DSC3615 - Copy_DSC3577-2 - Copy_DSC3590 - Copy_DSC3593 - Copy_DSC3596 - Copy_DSC3626 - Copy_DSC3635 - Copy_DSC3644 - Copy_DSC3655 - Copy_DSC3669 - CopyAll look C&A (coat, vest, turtleneck,jeans,lapel pin) , OXETTE watch, Zara shoes & bag, Bershka sunglasses

© Radu Armaziu

 

Comments

comments

12 Comments

  1. Dan
    • Emanuel Iuhas
  2. Vika
  3. Ma numesc Bucuresti