Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

3

October 2018

0

COMMENTS

#celebramsuccesul by ARETE

Written by , Posted in Uncategorized

Ma pregatesc sa va povestesc despre acest brand de sosete #madeinro inca din primavara, cand i-am intalnit pentru prima oara pe fondatorii sai – Cosmin Alexandru Neagu si Mihai Dinu.

ARETE este un brand proaspat pe piata din Romania care vine in intamplinarea clientilor sai cu sosete de calitate premium.  Mi-a suras ideea unui nou brand romanesc care se intereseaza de segmentul de consumatori masculini si de aceea le-am dat credit inca din prima clipa. Arete inseamna virtute/excelenta si sustine arta de a trai la potentialul maxim si de a avea valori puternice.

ARETE are produse made in Ro realizate din fire de inalta calitate care isi mentin culoarea si elasticitatea,  compozitie 80% Bumbac + 18 % poliester + 2% elastan, dar si modele realiztate din 98% bumbac + 2% elastan. Datorita compozitiilor mentionate piciorul respira foarte bine, iar elasticitatea permite o circulatie buna. ARETE ofera garantie 60 zile pentru orice problema aparuta (schimbam cu o pereche identica daca se rupe, lasa, decoloreaza, etc). Totodata, ARETE ofera consultanta vestimentara pentru alegea unui model potrivit cu celelalte piese de imbracaminte, dar si posibilitatea de a alege din diverse modalitati de impachetare. Am purtat deja 2 perechi de sosete produse de ei si sunt super incantat de calitatea lor. Nu se compara cu nimic din ce am mai purtat din retailul de la noi.

Recent am fost rugat sa ii ajut in promovarea unui mesaj de campanie cu care am rezonat extrem de bine. Vor sa celebreze succesul barbatilor romani din diverse arii de activitate prin producerea unei serii limitate de sosete care sa poarte numele a 2 dintre acesti oameni de succes. Campania se intituleaza #celebramsuccesul , iar la finele lunii Octombrie vor alege 2 povesti de succes dintre cele primite spre review. De ce? Pentru ca sosetele din colectia ARETE poarta deja numele unor personalitati care au marcat istoria omenirii. In catalogul de aici puteti sa le descoperiti pe majoritatea.

Prin #celebramsuccesul ARETE doreste sa faca cunoscute povestile a doi oameni din Romania care s-au remarcat prin perseverenta si munca, care nu s-au lasat descurajati de adversitati si in felul acesta sunt ceea ce sunt astazi – oameni de succes.  ARETE doreste sa faca cunoscute povestile lor si pentru alti oameni (tineri si nu numai) care au un vis, care isi doresc sa aduca un plus societatii in care traim prin ideile si timpul lor. Se vor selecta doua povesti care inspira si vor produce un model de sosete personalizate cu numele lor. Cei doi oameni a caror povesti s-au selectat vor fi invitati speciali si in cadrul unui eveniment si isi vor putea relata povestea de succes.

Pentru a putea alege 2 povesti/personalitati masculine de succes, echipa ARETE asteapta propuneri pe celebrari@byarete.com care sa contina numele nominalizatului dar si o scurta descriere/argumentare a propunerii/povestii de succes. Asadar, daca cunoasteti astfel de barbati, sunteti rugati sa va trimiteti propunerile la adresa de mai sus.

Eu i-am propus pe Horia Tecau si pe Vlad Voiculescu. 😉

Comments

comments