Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

17

September 2020

0

COMMENTS

ART SAFARI 2020 – Why to book a guided tour?

Written by , Posted in Events, Uncategorized

E aproape miezul noptii si abia ne-am intors de la Art Safari 2020. Desi se zice ca noaptea e un sfetnic bun, in cazul de fata nu am vrut sa treaca euforia momentului fara a scrie la cald cu ce impresii am ramas dupa turul privat cu ghid.

Conceptul ne era cunoscut din anii trecuti si chiar ne doream sa mergem intr-una din zile, asa ca atunci cand am primit invitatia ne-am bucurat enorm.

Putem spune ca am avut parte de una din cele mai frumoase experiente (fara a fi neaparat mari cunoscatori de arta) si asta datorita ghidului Vlad Babenco care ne-a insotit pe toata durata serii. A fost o incursiune in timp trecand prin arta si istorie fara a inalatura insa contextul socio-politic. A stiut ca ne capteze atentia strecurand ca un magician al cuvintelor fine ironii si glume atent alese, facand din arta un domeniu pe intelesul tuturor. A fost de-a dreptul savuros!

Nu vreau sa va plictisesc cu foarte multe detalii, insa va spun doar atat: mai aveti timp pana Duminica, 20 septembrie, sa va bucurati live de aceasta experienta. Este safe, cu respectarea tuturor masurilor de protectie si la optiunea de tur ghidat grupurile sunt de maxim 20 de persoane.

Intregul program si expozitiile le gasiti aici www.artsafari.ro .

Geta Bratescu
Dumitru Gorzo
Ana Banica
Obie Platon
Wanda Hutira
Cristian Raduta
Aurel Vlad
Gili Avissar

Comments

comments