Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

25

August 2012

10

COMMENTS

Arta nu muşcă …

Written by , Posted in arta nu musca, asociatii artistice bucuresti, evenimente bucuresti, evenimente de arta in bucuresti

Arta nu muşcă” este o asociaţie pe care două tinere – Loredana şi Cristina-  s-au gândit să o înfiinţeze cu scopul susţinerii  artei în toate formele ei. 

ARTA NU MUŞCĂ promovează antreprenoriatul artistic – printr-o serie de evenimente cultural-artistice, al cărei obiectiv este stârnirea apetitului artistic al comunității și atragerea sa câtre astfel de manifestații, desfășurate într-o manieră actuală și creativă.

Pe Loredana am cunoscut-o la evenimentele de modă pe la care am participat. E o prezenţă mereu stylish şi originală. Cristina nu e nici ea mai prejos, fost model şi instructor, e prezentă în lumea artistică autohntonă de ani buni. Au început cu greu, dar acum că au găsit oameni care să le susţină şi să le promoveze, organizează din ce în ce mai des evenimente al căror principal scop este promovarea talentelor artistice pe care România le are.

Miercuri am reuşit în sfârşit să particip la primul meu eveniment marca Arta nu muşcă “Meet the romanian artists” şi am regretat enorm că abia la aceasta ediţie am avut plăcerea să le susţin pe fete. Am mai fost invitat de multe ori, însă din diverse motive nu am putut să ajung.

Cum vă ziceam, miercuri L8 by Stephan Pelger a găzduit evenimentul  şi am avut onoarea să văd oameni extrem de talentaţi care transmit mult. Linia sonoră a fost asigurată de Smooth Jazz &soprana Aleka, am fost martor la realizarea live a unuia dintre cele mai reuşite lucrări de grafică care mi-au fost date să le văd vreodată “Casa Poporului invadata de şopârle” şi m-a impresionat enorm seria de desene în nisip “Anotimpurile” – ambele ale lui Daniel Rădulescu. Andreea Enia a recitat 3 poezii , iar Tango Tangent ( Gilbert Iscu şi Lucile Julaud) ne-au dat doza de Tango care nu ar trebui să ne lipsească niciunuia dintre noi.

Mai jos aveţi fotografiile… 

Mai am de menţionat că am cunoscut mulţi oameni minunaţi la eveniment care m-au inspirat şi mi-au adus un plus de cunoştinţe foarte utile printre care Marius A., Eglantina Becheru, Georgiana şi băieţii de la Beyond the tie .

Am avut plăcerea să-i revăd pe: bunul meu prieten Alex M., Oana Zidaru, Raluca Barbu şi diva cu cardigane Ana Morodan cu care am şi reuşit să fac o poză de colecţie.  J

Cum vi se pare iniţiativa fetelor? Dar artiştii prezenţi?

Era să uit: am purtat un full outfit de H&M.  Comments

comments

10 Comments