Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

11

December 2019

0

COMMENTS

Burgundy Christmas table setup

Written by , Posted in Inspiring setups

Hello dears, long time no “see”! Pe blog ma refer ca pe Instagram ne “vedem” destul de des.

Ideea urmatoarelor 3 postari a pornit de la faptul ca mai mereu oamenii care ne urmaresc ne spun ca isi imagineaza ca noi detinem un imperiu de props-uri pentru setup-urile pe care le facem. Poate ca avem ceva mai multe decat ar fi media, insa asa e cand esti pasionat de ceva, nu?
Ceea ce vreau sa demostrez e faptul ca poti face lucruri deosebite pornind de la elemente pe care le ai deja acasa, ajutandu-te de cateva piese noi.

Asadar, elementul comun al urmatoarelor postari va fi clasicul set de farfurii “pentru musafiri”. Majoritatea dintre noi au asa ceva acasa si daca nu, parintii nostri cu siguranta detin unul. Evident ca pe langa acesta am reutilizat si tacamuri sau pahare din recuzita proprie.
Astfel am vrut sa va arat ca in fiecare an putem reimprospata felul in care arata masa de Craciun daca imbinam cateva obiecte noi cu cele avute acasa si ca nu e imperios necesar sa cumparam alte si alte vesele pentru a arata diferit.

Dar gata cu introducerea, sa va spun despre primul table setup. Anul acesta m-am provocat sa folosesc mai mult rosu, ceea ce nu mai facusem de mult. Asadar, primul setup are ca baza farfuriile, tacamurile si paharele din recuzita familiei Iuhas, pe care le-am pus si mai mult in valoare aducand elemente noi precum fata de masa de culoarea vinului rosu, servetele din aceeasi tema, dar si multe elemente aurii pentru o nota rafinata. Pentru proiectul DIY am folosit un cos de fructe, cateva globuri si o lumanare pentru a construi un aranjament potrivit pentru masa de Craciun. In plus, intamplarea a facut sa gasim la H&M Home farfurii suport care sa se potriveasca de minune cu setul nostru de acasa. Sunt foarte bucuroasa de cum s-au imbinat elementele vechi si noi, incat par sa fie toate din aceeasi tema.

Sper sa va placa si voua! Ne vedem zilele urmatoare cu celelalte 2 table setup-uri.

Table cloth, support plates, cake holder, candle holder, candle and Christmas balls table decoration – all H&M Home

© FabianTatomirescu

Comments

comments