Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

30

April 2012

8

COMMENTS

Cele 5 Must-have-uri ale sezonului P/V 2012 pentru bărbaţi.

Written by , Posted in camasi barbati 2012, ce se poarta in 2012 la barbati, must have barbati 2012, pantofi barbati 2012, tendinte barbati vara 2012

După cum vă spuneam şi aici , în acest sezon am vrut ca vocea bloggerilor de modă să se facă auzită prin intermediul Modă şi ceva mai mult… Am ales să realizez scurte chestionare despre cele mai “indispensabile” piese/impeimeuri/culori/accesorii/pantofi pe care trebuie să le abordăm în Vara lui 2012. Azi e rândul bărbaţilor să afle care sunt acestea.

În materie de culori, cea mai votată a fost verdele măr, de altfel şi culoarea pe care a mizat Institutul Pantone din America. În luptă strânsă cu aceasta a fost verdele mentă şi portocaliul neon. 

Recomand ca această nuanţă să fie purtată cu una comlementară cum ar fi roşul sau bleul, pentru un look cât mai în trend.
( Zara )
Imprimeul senzaţie pe care mi l-au furnizat colegii, amicii şi blogger-ii din “industrie” a fost cel wild-florals. Mai exact, imprimeul floral gen Hawaii/flori sălbatice. Eu aş mai menţiona (bine, nu doar eu ci şi încă vreo 3) imprimeul Paisley sau Batic. Mi se par extrem de potrivite unui bărbat dat fiind contextul în care au apărut (la Curţile Regilor Persani, în Triburile din Antichitate sau Piramidele Egiptene) şi pentru gradul de inovaţie pe care-l au.
( H&M )
Pantofii- comozi, desigur. Dar dacă treceţi şi peste acestă problemă trebuie neapărat să vă cumpăraţi o pereche care să capteze atenţia. De ce spun asta? Pentru că în urma aplicării chestionarului, bloggerii de modă au decis că încălţările must-have ale acestui sezon sunt: pantofii animal-print. Da, da…cei leopard!  J Oricât am căutat, n-am găsit niciun magazin “offline” care să-i comercializeze. Găsiţi pe asos.com , superglamourous.it , 
Accesoriul care nu se poate să-ţi lipsească vara aceasta sunt ochelarii vintage, tortoise. Sunt acei ochelari rotunzi ai anilor 60, purtataţi cu atâta stil de către personajele din Mad Men. Găsiţi astfel de ochelari la C&A cu 24,90 , la H&M cu 29,90 şi pe asos.com începând cu 22 de lire.

( H&M )
Trendul cel mai influent al acestui sezon, în moda masculină este color-blocking-ul… Se poartă culoarea puternică, asortată cu o altă culoare puternică (portocaliu+roşu, albastru+roz , verde+galben etc.), doar să nu fie mai mult de trei!
Vă doresc shopping plăcut şi… vreau să le mulţumesc tuturor celor care au ajutat la realizarea acestor două articole.

Comments

comments

8 Comments