Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

19

February 2013

1

COMMENTS

Colecţia Bellagio by Antonio Berardi.

Written by , Posted in antonio berardi, antonio berardi pentru peroni, bellagio, emporio peroni, peroni nastro azzuro

“INSPIRED BY BELLAGIO, DESIGNED BY BERARDI, MADE IN ITALY”

Designerul Antonio Berardi – numit ambasador al Peroni Nastro Azzuro în toamna anului trecut – a creat o colecţie capsulă ca parte a parteneriatului cu renumita marcă de bere. Inspirată de staţiunea Bellagio şi de lacul Como din nordul Italiei, colecţia cuprinde 3 articole clasice, unisex, special create pentru iubitorii stilului italian atemporal. 
Realizate pentru a deveni articole indispensabile în orice garderobă de primăvară/vară, cele 3 piese debordează de calitate şi măiestrie în execuţie, valori extrem de importante pentru bradurile italieneşti precum Peroni sau Antonio Berardi. Haina fină de ploaie , ochelarii de soare şi geanta îmbină perfect stilul şi funcţionalitatea, fiind piesele perfecte de purtat de dimineaţă până seara într-o locaţie precum Bellagio.  
Semnătura Peroni poate fi observată în detalii precum: cromatica colecţiei, cele două aplicaţii de piele întoarsă de pe geantă sau pe ambalajele în care se comercializează.
Datorită faptului că este o colecţie capsulă, cu doar 50 de piese din fiecare model, preţurile sunt şi ele pentru un public pasionat de high-fashion. Astfel că pentru jacheta-trenci din fâş preţul este de 600 de lire sterline, pentru geanta din piele 600 de lire, iar ochelarii costă 220 de lire.
Toate produsele pot fi achiziţionate exclusiv din magazinul virtual www.emporioperoni.com , începând cu data de 22 Februarie.
Cum vi se pare colecţia? Care piesă e preferata voastră?

Comments

comments

1 Comment