Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

12

May 2014

0

COMMENTS

Cristiano Ronaldo offcially in Romania

Written by , Posted in Uncategorized

CR7_fashion_Socks_A4

Celebrul sportiv Cristiano Ronaldo a ajuns in Romania!

Bine, nu la propriu, ci mai degraba in stare de spirit prin itermediul creatiilor pe care acessta le-a realizat pentru linia de lenjerie CR7.

Cristiano Ronaldo a colaborat cu Richard Chai (designer din New York) pentru lansarea colecției de lux de lenjerie de corp, sub numele CR7, brandul propriu al lui Cristiano Ronaldo.  Gama a fost creata în parteneriat cu grupul danez  de top, JBS, cu 70 de ani de experiență în dezvoltarea și producerea de lenjerie de corp de lux. Marca este distribuită în Romania de Esplanada Distribution, aceeași firmă care aduce și SUPERJEANS.

Pentru lansarea mărcii CR7 Cristiano Ronaldo pe piața din România, magazinul SUPERJEANS devine pentru o săptămână pop up store CR7, începând cu data de azi. Astfel, doritorii vor putea achizițona produsele marca CR7 din Calea Victoriei nr. 25.

CR7 Cristiano Ronaldo este debutul acestuia în designul vestimentar. Dragostea sa pentru modă și interesul în domeniul designului sunt factorii cheie în decizia de a-și lansa propria colecție. A apelat la  expertiza câștigătorului premiului CDFA Award, designerul Richard Chai, renumit pentru colaborările sale cu branduri internaționale , precum Marc Jacobs și pe Donna Karen.

Cristiano Ronaldo: “Moda și designul sunt două dintre pasiunile mele; îmi doream deja de ceva vreme să-mi  lansez propriul meu brand. Această colaborare cu  Richard și JBS, mi-a oferit șansa de a fi creativ; m-am bucurat de fiecare moment de muncă pentru această colecție, de la alegerea culorilor, desenelor și modelelor până la testarea stilurile și celor mai potrivite croieli. Sunt extrem mândru că această colecție s-a lansat la nivel mondial.”

Chai a adaugat: “Am lucrat foarte bine cu Ronaldo pentru că ne-au plăcut aceleași lucruri, din punct de vedere estetic – un look rafinat și contemporan. Sunt încântat că aceste patru colecții pe care le-am creat sunt disponibile și au succes în întreaga lume și suntem deja foarte ocupați cu următoarea colecție.”

Bo Bech-Nielsen, CEO SUPERJEANS, importator unic CR7 pentru piața din Romania: „Am analizat cu atenție piața locală și am ajuns la concluzia că un brand precum CR7 are foarte mare potențial. Analizez în continuare și mărcile sau designerii locali pentru colaborări cu piețele nordice.”

Materialele de calitate premium sunt esențiale ca parte integrantă  a colecției care cuprinde patru linii distincte: Basic, Fashion, Luxury și Boys. Ronaldo și Chai împărtășesc pasiunea pentru modelele clasice, dar contemporane și au vrut ca și linia de lenjerie de corp CR7 să aibă ca și numitor comun culori dinamice și croieli în trend, elemente de design simple și curate.

CR7boys_frontBold_A4CR7_basic_brief_A4CR7Luxury_LowRiseTrunk_cmyk_A4CR7_fashion_brief_sidder_cmyk_A4

Alaturi de Teodora, la evenimentul de lansare…

CR7.EMANUEL.IUHAS&TEODORA.TEICAN10275957_524557980988626_5276802697201544311_nC&A Shirt, Zara troussers & map, IL Passo shoes

Comments

comments