Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

22

October 2014

0

COMMENTS

Embrace the bitterness!

Written by , Posted in Events

campari_flairangel_highres (94) - Copy

You don’t know how to drink. Your whole generation, you drink for the wrong reasons. My generation, we drink because it’s good, because it feels better than unbuttoning your collar, because we deserve it.”

Roger Sterling, Mad Men

Este oficial „bitters are back”! Trendul bitternes inregistreaza un trend ascendent de popularitate in jurul lumii, pe masura ce barmani si consumatori de pretutindeni, devin mai aventurosi , mai curiosi, mai indrazneti in cautarea unor experiente iesite din obisnuit. In acest context, lumea bitter-urilor extensia unui stil de viata curajos, independent, asumat, cu un gust prevalent puternic, fin calibrat la un stil de viata de generatie noua.

Luni seara, am fost avut placerea sa fiu unul dintre cei 20 de participanti la prima sesiune pilot a programului “Embrace the bitterness” ce va avea loc si la noi in tara. Embrace The Bitterness este programul international de instruire a barmanilor in arta prepararii de cocktail-uri, un omagiu adus culturii milenare a bauturilor bitter. Demarata in toata lumea de catre Gruppo Campari, platforma Embrace The Bitterness deschide conversatia descoperirii de gusturi noi, provocatoare.

Spiritul bitter este un clasic, fara nici o indoiala. Este complexitatea sa, cea care face dintr-un bitter, o bautura de esenta tare, care se poate dovedi extrem de actuala in mixul potrivit.
Recunosti un gust educat dupa capacitatea de a aprecia amarul, un gust ce imbogateste intreaga experienta, pe care numai o bautura de calitate o poate revela. Campari este un bitter clasic, ingredientul de baza ce intesifica paleta de arome, primul pas in prepararea unui cocktail senzational, o experienta de gratificare memorabila.

Embrace The Bitterness este programul international de instruire a barmanilor in arta prepararii de cocktail-uri, un omagiu adus culturii milenare a bauturilor bitter. Demarata in toata lumea de catre Gruppo Campari, platforma Embrace The Bitterness deschide conversatia descoperirii de gusturi noi, provocatoare.

Gruppo Campari si Exquisite Bar Solutions aduc in Romania acest concept educational nou, menit sa insufle barmanilor pasiunea pentru bauturile legendare, cu gusturi bitter relevante, transformate in formule noi si fascinante. Un val nou de barmani profesionisti, foarte bine educati, urmeaza sa descopere secretele prepararii unui coktail indraznet construit in jurul unei esente bitter.

Marius Gogoasa, instructor de complete bar training si owner al Flair Angel Bar (organizatorul a numeroase competitii nationale si internationale, cu multiple specializari obtinute in Statele Unite si in Europa; in tari ca Olanda, Germania, Suedia, Italia sau Belgia – pentru a numi doar cateva) a sustinut editia pilot a programului Campari Embrace The Bitterness, ce a avut loc  luni seara la Flair Angel.

campari_flairangel_highres (93) - Copy campari_flairangel_highres (97) - Copy Marius Gogoasa Embracing The Bitterness - Copy Marius Gogoasa Exquisite Bar Solutions - Copycampari_flairangel_highres (90) - Copy campari_flairangel_highres (91) - Copy campari_flairangel_highres (141) - Copycampari_flairangel_highres (130) - Copy campari_flairangel_highres (131) - Copy campari_flairangel_highres (144) - Copy campari_flairangel_highres (17) - Copy campari_flairangel_highres (86) - Copy campari_flairangel_highres (146) - CopydownloadC&A sweater & jacket, ZARA bag, shoes & troussers

Comments

comments