Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

18

April 2011

1

COMMENTS

Fashion windows : Gucci .

Written by , Posted in fashion windows, gucci bucuresti, gucci windows


Din ce în ce mai multe branduri de lux în ţara noastră . Astăzi : Gucci (adică deschis de mai bine de o lună) . Poate a trecut criza şi noi n-am simţit ; poate se riscă la maxim cu aceste inaugurari , cert este că au succes .
Magazinul deschis binenţeles pe Calea Victoriei este de un lux mai rar intâlnit pentru un magazin de haine şi accesorii . La prima vedere , auriul ostentativ în care este imbrăcat flagship-ul dă impresia de … bijuterie . Gravura siglei stilizate a brandului realizată in  marmura gri-negricioasă de la intrare impune o linie clară în ceea ce priveşte accesibilitatea acestui brand .
Despre vitrine : mi-au plăcut deşi nu au avut decât o singură parte cu un manechin , restul fiind decorate cu accesoriile casei italiene . Au manechini aurii headless* foarte stylish . Lumina foarte caldă ducea uşor la ideea de soare în asfinţit . Mi-a plăcut !
P.S. : “Click pe poză pentru a mări! ” 


*Acest tip de manechini ( cei fără cap ) sunt extrem de utilizaţi de Visuali Merchandiseri datorită ideii că un potenţial client se poate identifica mult mai uşor în respectivul manechin . Este simplu : nu tre să fii negru , sau să ai părul lung , sau să fii blond … Poți fii chiar tu!Tu,cel care privește vitrina! J

Comments

comments

1 Comment