Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

8

November 2012

4

COMMENTS

Fashion windows: Ziua Modei la C&A.

Written by , Posted in c a romania, tendinte barbati toamna 2012, tendinte femei toamna 2012, tendinte moda toamna iarna 2012 2013, vitrine magazine haine, ziua modei 10 noiembrie 2012, ziua modei la c a

Fiţi fashion la C&A de Ziua Modei cu 25% reducere la toate articolele numai sâmbătă, 10 noiembrie, 2012. 
Retailerul olandez de îmbrăcăminte C&A sărbătoreşte în plin sezon Ziua Modei şi vă invită la o super sedinţă de shopping. Doar sâmbătă, 10 Noiembrie 2012beneficiaţi de 25% reducere din preţul afişat la toate produsele. 
Campania se desfăşoară în toate cele 23 filiale C&A din România, iar lista completă a magazinelor şi orarul de funcţionare le găsiţi pe www.c-and-a.com.ro .
Pagina de Facebook a evenimentului o găsiţi accesând link-ul: https://www.facebook.com/events/171383289667980/ .

Să vă povestesc despre vitrine acum. 
Având în vedere că evenimentul se anunţă a fi Ziua Modei la C&A, am ţinut morţis ca vitrinele magazinului în care lucrez să reflecte cât mai mult acest fenomen pe care toţi îl iubim, şi anume MODA. 
Am gândit şi stilizat vitrina de bărbaţi pentru a fi pliabilă pe un bărbat modern, stilat şi atent la detalii. Chiar dacă nu reflectă întocmai imaginea bărbatului C&A, aceste ţinute pot fi alternativa “la modă” pentru care pot opta sâmbătă, 10 Noiembrie. Tot din acest motiv am prezentat şi în display-ul creat 3 dintre publicaţiile pe care orice bărbat ar trebui să le parcurgă pentru a-şi crea o bază în ceea ce priveşte moda şi stilul vestimentar: cartea lui Ovidiu Buta împreună cu Adina Nanu – Bărbatul şi moda, revista Vogue pentru bărbaţi (L’Uomo Vogue Italia) şi GQ România – o publicaţie la-ndemâna oricărui bărbat, cu un conţinut substanţial pe această direcţie. 

Pentru vitrina dedicată femeilor, am decis să recreez trei personaje autohtone, trei prezenţe mereu fashion şi cu atitudine. Este vorba despre Adam Stella – fashion doctor-ul meu preferat şi despre fabuloasele muze Alina şi Diana de la Fabulous Muses. Cu aceste gânduri am purces la muncă. Am ales ţinutele gândindu-mă la stilul celor trei fashioniste şi a ieşit ceea ce puteţi vedea mai jos. 
Pentru Diana, am ales o pereche de pantaloni din piele cu bandă elastică, o rochie purtată ca bluză cu imprimeu baroc şi o jachetă din tweed cu inserţii metalice aurii şi mâneci din piele. Am accesorizat ţinuta cu un set de două brăţări statement identice, un colier, o eşarfă şi o mini geantă. 

Pe Stella am asociat-o întotdeuna cu o femeie stylish şi foarte îndrăzneaţă din punct de vedere stilistic, care combină culori şi texturi cu o nonşalanţă specifică unui style-icon. Astfel, am ales o rochie din satin, un sacou din jerse în culoarea fructelor de pădure şi o pereche de botine de izopren şi piele întoarsă. Accesoriile pe care i le-am ales au fost: un colier statement cu iz vegetal, un set de brăţări-talisman, o curea cu ţinte şi o geantă clasică.
Alina a fost întotdeauna un spirit rebel, extrovertit, care se exprimă extrem de bine mai ales prin alegerile pe care le face în materie de vestimentaţie. Ţinuta ei a pornit de la sacoul/jachetă verde din tweed, cu detalii metalice, pe care l-am scos în evidenţă prin bluza galbenă şi pentru stabilizarea ţinutei am ales o fustă scurtă, neagră. Pentru a oferi acel WOW specific Alinei, am optat pentru accesoriile de marochinărie în imprimeu piton pentru un contrast stilistic extrem de eficient. Accesoriile pe care “i le-am dat” : colier cu ţinte, brăţări gemene, husă de IPhone iepuraş.
Display-ul creat nu putea să nu fie şi el la înălţimea personajelor prezentate mai sus. Astfel, fotoliu a fost folosit ca suport pentru un pardesiu din lână superioară, mănuşi şi plic din piele, guler din blană ecologică şi accesorii statement. Ca recomandare pentru lectură am prezentat revista Vogue- biblia modei în materie de publicaţii perisabile, dar şi Elle România.
Cum vi se par vitrinele C&A pentru Ziua Modei? 

Comments

comments

4 Comments

  1. Anonymous