Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

18

June 2018

0

COMMENTS

GETT’S Men Magazine

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Desi inca nu e integral masculina, revista are o coperta si aproape 40% continut exclusiv masculin! Cum?

Pentru prima data in cei 7 ani de print, GETT’S HIGHLIGHTS Magazine lanseaza  si revista dedicata barbatilor: GETT’S Men Magazine. Aceasta pastreaza abordarea glossy si promovează latura inspirationala si accesibila a frumusetii si stilului de viata GETT’S si al partenerilor  care impartasesc aceeasi viziune. Am fost incantat de invitatie primita din partea GETT’S si mai ales de continutul revistei, asa ca ma vrut sa va povestesc si voua cate ceva.

Lansata in decembrie 2011, revista trimestriala reuneste in paginile ei informatii relevante din domeniul beauty, fiind o revista glossy ce se diferentiaza  de alte publicatii prin continut si structura.  Incepand cu acest numar revista are 120 de pagini si  2 sectiuni distincte, pentru femei și pentru barbati cat și copertă dublă (2 coperte). Jacqueline Enciu – redactorul sef al revistei a marturisit in cadrul evenimentului ca “GETT’S Highlights Magazine reuneste in paginile sale articole despre tunsoare, coafura, culoare, cosmetica, stil, moda, machiaj, colectii, accesorii, sanatate, calatorii, lifestyle, gadget-uri diferentiindu-se de presa glossy prin perspectiva si experienza profesională a creatorilor de imagine si a profesionistilor in estetica asupra subiectelor tratate, cat si prin abordarea diferita a pictorialelor, in sensul crearii unor lookuri pentru vedete, altele, decat cele pe care le poarta zilnic”. 

De ce si GETT’S Men? Desi nu m-am intrebat asta ci mi s-a parut super firesc ca in sfarsit se intampla, Lucian Miess – owner GETTS Salons a scris in paginile editorialului ca “…in primul rand proportia clientilor barbati in GETT’S a crescut constant de la an al an pana la 37% si un total de 40.000 conturi de clienti. Evident, acestia au zone de interes diferite si nevoie de informatii personalizate. In al doilea rand, pentru că lumea s-a schimbat si anumite clisee despre cum trebuie sa arate barbatii s-au schimbat si ele. Sunt alte criterii de estetica masculina. Astfel, din incercarea de a impartasi putin din experienta noastra, a luat fiinta GETT’S MEN Magazine. Un om care arata bine, se simte bine, este mai pozitiv, mai sociabil, mai placut pentru cei din jur, mai iubit si apreciat atat in plan profesional cat si in plan personal. Vom aborda teme de care si eu ca barbat sunt interesat cum ar fi: tehnologie, gadgeturi, stiluri de tunsoare, barba, vestimentar, de viata. Vom adresa rezolvarea unor probleme precum: caderea parului, burta, slabirea, tonifierea, tratamentele cosmetice impotriva ridurilor, petelor, cearcanelor, cuperozelor, vaselor sparte, parului alb, ingrijirea mainilor si picioarelor, micozele unghiilor, sanatate, preventie, indepartarea parului nedorit permanent si consultanta de imagine.”

Asadar, sper ca cele de mai sus v-au convis sa puneti mana pe noul numar al revistei, iar daca nu, va mai spun ca cele doua pictoriale COVER STORY cu Sonia Argint Ionescu si Alexandru Constantin au fost realizate sub directia artistica a lui Ovidiu Buta si fotografiate de catre Oltin Dogaru , respectiv Stefan Dani. 😉

Revista e disponibila GRATUIT in toata reteaua GETT’S Salons, in fata locatiilor GETT’S,  in toate cladirile de birouri din jurul saloanelor GETT’S, in centrele WordClass,  in centre de afaceri, hoteluri, clinici, notariate, agentii de turism si in studiourile si showroom-urile de designeri, fotografi, make-up artisti etc.

Mai multe poze de la eveniment puteti vedea in albumulLansare summer issue GHM&GMM de pe pagina de Facebook GETT’S Highlights Magazine .

Fandacsia canotiere hat, KOTON Shirt, CLOCKHOUSE by C&A trousers, SALAMANDER shoes

© GETT’S

Comments

comments