Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

19

December 2019

0

COMMENTS

Gingerbread table setup

Written by , Posted in Inspiring setups, Uncategorized

Hello dears,

Mai e foarte putin pana la cea mai frumoasa sarbatoare din an si asa cum v-am mentionat in primul articol, anul acesta mi-am propus sa va aduc putina inspiratie folosind aceleasi elemente principale in 3 moduri diferite.

Table setup-ul de azi e o premiera, daca pot sa-i spun asa chiar si pentru mine, in sensul ca mi-am dat seama ca nu am creat niciodata pana acum o poveste pentru familiile cu copii.
Ideea mi-a venit si dupa ce am gasit la Meli Melo Deco tot felul de minunatii care m-au teleportat oarecum in copilarie, aceea perioada in care traiesti cele mai pure sarbatori.
Astfel, daca primele doua articole au fost dedicate adultilor, acum a venit randul celor mici sa fie rasfatati si sa-si doreasca sa petreaca mai mult timp la masa de Craciun.
Asadar acest aranjament este despre bucurie, veselie, turta dulce, trenulete si globuri magice care fac ca ninsoare sa vina-n Ajun. Este despre lucruri simple, cum e acela de a petrece timp impreuna – cel mai “ieftin”, dar si cel mai de pret cadou pe care putem sa-l oferim celor dragi.
Acesta fiind ultimul articol de anul acesta va doresc sa fiti prezenti in viata celor dragi nu doar de sarbatori, ci in fiecare zi!

Sarbatori fericite!

Meli Melo Deco napkin rings accessories, table toys decorations and Christmas tree plate

© FabianTatomirescu

Comments

comments