Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

8

April 2012

15

COMMENTS

H&M Conscious Collection 2012.

Written by , Posted in hm, hm concious collection 2012, showroom hm romania, tendinte barbati 2012, tendinte femei 2012, tendinte primavara vara 2012

S-a discutat foarte mult despre aceasă colecţie şi tocmai de aceea am hotărât să fac o vizită la showroom-ul H&M pentru a o vedea, simţi şi proba… Recunosc că mă aşteptam să văd colecţia Exclusive Glamour Conscious Collection pe care fashionistele o aclamau cu atâta ardoare, însă n-a fost să fie. De ce? Pentru că va fi prezentă doar în magazinul din Băneasa, într-un număr foarte mic de exemplare, ceea ce a făcut ca aceasta să nu fie prezentă nici măcar în showroom. Vă vând un pont? Rochiţa aceea gri, cu ruffles costă în jur de 1200 de lei…da, 1200 de lei. Merită investiţia, zic, dacă ţinem cont de faptul că vor fi 2-3 piese pe mărime. (adică vreo 20 de toate).
În ceea ce priveşte colecţia Regular Conscious Collection (prezentă în majoritatea magazinelor H&M de la noi) aceasta are la bază princiupiul materialelor ecologice/organice, care nu afectează mediul. Compusă din articole pentru femei, bărbaţi şi copii Conscious Collection debordează de culori pastel, imprimeuri florale şi accente de neon.  Preţurile pornesc de la 59,90 pentru o fustă (foto 3), 129 pentru o rochie din broderie de bumbac organic si poliester reciclat (foto 14) şi 199 pentru un bolero de brocard (foto 4). 
Colecţia va fi lansată în magazine pe 12 Aprilie. 
Cum ţi se pare această colecţie?Care este piesa ta preferată?

Comments

comments

15 Comments